Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intrygant

Do kobiet: Co sądzicie o takiej zabawce?

Polecane posty

Gość zainspirowałeś mnie
muszę to wypróbować :)

Hmm... Nie mam ciągot analnych do kobiet, więc podwójny mi na nic (gdyby to był dwustronny, to tak :P ) ale ten pojedynczy wygląda inspirująco :classic_cool:

Gość Moff Tarkin
Ale to chyba jest taki, że te dwa samej sobie aplikujesz, a trzeci służy do ataku na drugą osobę.

Gość Intrygant
Tak, kobieta wsuwa sobie dwa, natomiast trzeci pozostaje, aby ostrzej zabawić się z facetem/drugą kobietą. Istnieją też oczywiście pojedyncze lub całkowicie bez dilda pieszczącego kobietę. Są też wersje dla początkujących - z mniejszym dildem. Mnie to strasznie kręci....

A, być może :D oglądałam na wyświetlaczu telefonu, wiec dość male zdjęcie. Ale w takim razie, to raczej odpada. Niewygodne by było przy różnych pozycjach. Choć podoba mi się wykonanie. Chociaż... Po głębszym zastanowieniu... :D

Gość Intrygant
nei_nei: Istnieje mnóstwo różnych rodzajów, wielkości, sposobów przymocowywania - na pewno znalazłabyś coś, co by Ci pasowało i nie było niewygodne. Ah, chętnie wypiąłbym się przed kobietą ubraną w takie coś...

Gość Intrygant
Do nei_nei: Istnieje wiele rodzajów, wielkości, kształtów, sposobów przymocowywania - na pewno znalazałbyś takie, które nie byłoby niewygodne. Ach.. wypiąć się przed kobietą ubraną w takie coś....

Gość Intrygant
Do nei_nei: Istnieje wiele rodzajów, wielkości, kształtów, sposobów przymocowywania - na pewno znalazałbyś takie, które nie byłoby niewygodne. Ach.. wypiąć się przed kobietą ubraną w takie coś....

No ;) W sumie to mógłby mi ktoś taki prezent kupić z adnotacją, że ofiarodawca chętnie będzie "polem doświadczalnym" :D

Gość Intrygant
(Przepraszam za zdublowane wpisy - coś się popsuło) Ja chętnie bym Ci kupił - i oczywiście bardzo chciałbym żebyś ją na mnie dokładnie przetestowała... Która zabawka Ci się najbardziej podoba?

Podoba mi się. Wykonane estetycznie. Fajne. Te dwa w środku uważam za zbędne:P Pomysł ciekawy, ale w użyciu pewnie bardzo niewygodne

Podoba mi się. Wykonane estetycznie. Fajne. Te dwa w środku uważam za zbędne:P Pomysł ciekawy, ale w użyciu pewnie bardzo niewygodne

Gość Intrygant
Widziałem parę filmików i nie wyglądało, żeby było im niewygodnie:)