Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genowefa :)

co myślicie o takim prezencie??

Polecane posty

mój narzeczony wyjeżdża niedługo na kilka miesięcy, będzie ciężka rozłąka, pomyślałam że może kupię mu srebrny złoty łańcuszek z pierwszą literką mojego imienia albo z serduszkiem, jesteśmy razem 5 lat za rok ślub... co wy na to?

Gość nuvvvv
Obrożę mu chcesz kupić??? Gumowa lalka byłaby lepsza.

pytanie kierowałam do ludzi na poziomie gamoniu....

Srebrny złoty???????????? Szczerze?Nie uwazam by facet chciał nosic serduszko na szyi Nigdy nie widziałam faceta z serduszkiem czy literką To raczej kobiece

on nie lubi złota.... jedynie białe, ale ja nie chcę przesadzać niedługo mamy ślub...

Gość nuvvvv
Osoba która dorosłemu facetowi chce kupić ŁAŃCUSZEK Z SERDUSZKIEM naprawdę nie zasługuje na inną odpowiedź. Pamiętaj żeby serduszko było koniecznie RÓŻOWE i jak najwieksze...

O mój mąż powiedział że z całym szacunkiem ale serduszka nosić na szyi nie będzie A jak zapytałam czemu to powiedział że nie jest pedałem ani babą:P

ok to może sam łańcuszek..... albo napiszcie co bym mogła mu dać, chodzi o coś co sprawi że będzie o mnie tam myślał

ok rozumiem, dziękuję za opinie, może się nie znam... to czekam na propozycje, co mogę mu podarować

Sam łańcuszek to dobry pomysł:)Zależy co tam będzie robił Bo jeśli pracował fizycznie np. na budowie to może mu przeszkadzać

Gość Mysle, ze to infantylny pomysl
Kup mu cos dla niego, a nie egoistycznie zwiazanego z Toba. Jesli Cie kocha, powinien i tak pamietac, wiec po co te serduszko z literka? Dyscyplinujacy przypominacz? Czy slub jest wymuszony, a Ty jestes pewna, ze zapomni na jaka litere masz imie, jak mu nie kupisz tego serduszka? Moze troche niemilo to napisalam, ale zawsze takie prezenty wydawaly mi sie czyms najglupszym, najbardziej infantylnym i beznadziejnym ze wszystkich mozliwych rzeczy i zle swiadczacym o ofiarodawcach.

Gość LenIIiiiii
Loteria jak najbardziej, tylko taka zwykła prosta bez niczego, mój maz nosi ;) zadowolony i dumny

Gość LenIIiiiii
*literka sorki

jedzie na szkolenie dla policjantów ma 25 lat... o to chodzi że kiedyś miała taki fajny srebrny łańcuszek, taki szerszy, podobał mi się w nim, zgubił go nad morzem...

ok literki i serduszka odpadają :)

Gość nuvvvv
Koniecznie obroża, co? Chyba jesteś albo bardzo zaborcza, albo bardzo zakompleksiona i boisz się ze jak tylko wyjedzie to zapomni. Lepiej jakiegoś fajnego pendrive'a, mp4 albo inny gadzet który mu się naprawdę SPODOBA i przyda przy okazji. A jak będzie użyteczny, to i facet o tobie pomyśli. Romantyczne drobiazgi faceci wrzucają do szuflady i zapominają.

Gość LenIIiiiii
Współczuje daremnych facetwo..nara!!

nie źle mnie zrozumiałyście, on miał kiedyś łańcuszek, i bardzo był z niego zadowolony a mi się bardzo w nim podobał (zwłaszcza bez koszulki) :) to nie ma być takie coś że o mnie ma myśleć czy coś w tym stylu, to ma być fajny prezent tak żeby był zadowolony

Gość nuvvvv
Faktycznie, obroża z twoim inicjałem nie swiadczy, że facet ma o tobie pamiętać................................................... Kup mu coś co JEGO interesuje, a nie TOBIE się podoba

Kompletna głupota :o Nie wyobrażam sobie żeby facet mógł sie ucieszyć z takiego prezentu :o To już lepiej zrób sobie fajną fotkę u profesjonalnego fotografa i mu podaruj, przynajmniej sobie popatrzy ;) taki łańcuszek narazi go tylko na śmieszność, już nie wspominając o tym jak beznadziejnie wygląda facet z takim badziewiem na szyi :o

moje zdjęcia to on ma, bo o takie rzeczy sam dba... jakieś tam mp3 i takie bzdury też ma, co miesiąc kupuje sobie jakieś wynalazki.... nie mam pomysłu, no po prostu nie mam... a Wy zamiast mi pomóc to tylko mnie obrażacie!!! on ma różne zainteresowania, nie ma jednego hobby... a może po prostu kupię mu jakąś koszulkę ładną...

moje zdjęcia to on ma, bo o takie rzeczy sam dba... jakieś tam mp3 i takie bzdury też ma, co miesiąc kupuje sobie jakieś wynalazki.... nie mam pomysłu, no po prostu nie mam... a Wy zamiast mi pomóc to tylko mnie obrażacie!!! on ma różne zainteresowania, nie ma jednego hobby... a może po prostu kupię mu jakąś koszulkę ładną...

o zdjęcia to on sam dba, uwielbia moje fotki ma w portfelu w aucie i w naszym pokoju tez jest... takie prezenty to mogłam mu robić na początku znajomości a nie po 5 latach! a może jakąś koszulkę albo sweter?

o zdjęcia to on sam dba, uwielbia moje fotki ma w portfelu w aucie i w naszym pokoju tez jest... takie prezenty to mogłam mu robić na początku znajomości a nie po 5 latach! a może jakąś koszulkę albo sweter?