Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie prezenty.....

Co kupujecie rodzicom, rodzeństwu, chłopakowi? żeby było tanio???

Polecane posty

Gość jakie prezenty.....

tanie i ładne, co proponujecie? co kupić matce chłopaka?

Gość jakie prezenty.....
do 20-30 zl

Na Gwiazdke mamy dostana Grube szlafroki Atlantic (1 szt. 200 zl.) Tesc - koszula Vistula Moj M. - gra na XBoxa ostatnia Forza czy cos w tym stylu Siostra - Torba na laptopa 3 chlopaczkow - zestawy klocków LEGO( w tym dwoch chrzesniakow mojego M) 1 dziewczynka - lalka Baby born (moja chrzesnica) Sobie planuje kupic koralik do pandory

Gość do Aniola ciemnosci
Jestes tak malo inteligentna, ze nie mozesz odpowiedziec na pytanie? do 30 to nie do 200 :o Tu sie odpowiada na pytania, a nie chwali, kretynko :o _ _ _ _ Za te kase trudno cos fajnego kupic. Moze zestaw dezodorantow czy szalik z czapka z marketu jesli nie przeszkadza im ze takie nie wyszukane rzeczy dostana. Mozesz im sama upiec ciastka, zrobic bombki zdobione decoupage itd

Gość jakie prezenty.....
kryzys jest u nas, mielismy nic nie kupowac ale jakies drobiazgi chyba nie zaszkodzą

Do 30 zł? Masa rzeczy! Czapka, rękawiczki, szalik - jak ktoś już napisał- książki, fajna płyta, są w tej cenie zestawy kosmetyków, może jakaś gra karciana? Dwa bilety do kina na film który jest grany w świątecznej przerwie. Jest naprawdę dużo rzeczy.

Za 34 złote jest nowa książka z ciastami siostry Anastazji :) ale to wszystko zależy co kto lubi, kupują ja mojej teściowej :) może być też jakaś ramka na zdjęcia albo album, książka do czytania.

Za 34 złote jest nowa książka z ciastami siostry Anastazji :) ale to wszystko zależy co kto lubi, kupuję ja mojej teściowej :) może być też jakaś ramka na zdjęcia albo album, książka do czytania.

*Mama i teściowa - obie bardzo lubia w okresie zimowym swiece, wiec kupilam im piekne grube swiece AW pachnace cynamonem i jablkiem 2 x 12 =24 zł. *Siostra - szampon Pharmaceris- 25z *Teść - saszetka na klucze, taka mini, skorzana za 23zl. *Przyjaciolka - swica zapachowa HSH + herbatka Magic Moments tekanee 6+6zl.= 12 facet - Dwa ludziki mini Lego do Kolekcji Lego Mini - 16zł.

Gość o rany tylko nie
zestawy kosmetykow i szalki, czapki, skarpetki najgorsze prezenty swiata To jest bez pomyslu i na odwal sie.