Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek64

Zdrada

Polecane posty

Gość Marek64

Pomóżcie mi mam kochankę od 3 lat .Mieszkamy w małej miejscowości .Wszyscy ją znają i mają o niej złe zdanie .Jest to kobieta ,która ma 4 dzieci i wspaniałego męża.Pomimo go zdradza 20 lat .Zakochałem się w niej jej mąż nie wierzy że ona ma romans ze mną .Pomimo kilkukrotnej wpadki z mej strony moja obecna żona nie daruje .Docieka węszy sprawdza mnie na każdym kroku .Nawet opowiada wszystkim wkoło że mam romans z Tą i Tą .Nikt żonie nie wierzy dlatego że ciesze się dobrą opinią jako przykładny mąż i ojciec.Spotkania z kochanką są bardzo czujne i przemyślane,ale żona zawsze wie mam w domu wojny i jestem wyganiany ,kiedy kochanka ma spokój i ład w domu .Zawsze się mnie wypiera dla swego męża zle o mnie mówi i on w to wierzy .Ale widząc co się dzieje z moją żoną chcę to skączyć odejść od rodziny.Ale moja kochanka nie chce bo mówi że ma dużo do stracenia bardzo się kochamy .Ona kocha swój dom i rodzinę co mam robić.Czy jak odejde z nią bo gdy pujdę sam do jej męża to opowiem prawdę .Tylko czy ona mnie nie będzie zdradzała

Gość nmn .m
jestes tempym ch****ujem

Gość nceownvjcekqnbveoqjvlnelq
0/10 gimgowno wrocilo ze szkoly 💤

Dorosły chłopiec a nie wie co zrobić :D Nie no co ty skądże. na pewno zdradzać Cie nie bedzie przecież tak bardzo sie kochacie :D Zdradza go całe dorosłe życie ale dla Ciebie sie zmieni :P

Gość a to tylko ja:)
jakbyscie sie naprawde kochali to ona dawno zostawila by meza a ty zone.moze to tylko pożądanie?

Gość a to tylko ja:)
jakbys kochal kochanke a ona ciebie to dawno byscie byli razem legalnie

Gość Leokadia Mazurek Jr :)
myslisz ze jak powiesz do jej męża to ona z tobą będzie? głupi jesteś ! Po za tym na pewno jest cwana i się wszystkiego wyprze :P i nawet gdyby jakimś cudem z Tobą była to i tak będzie cie zdradzać taki ma charakter :D Po za tym gdyby cie kochała byłą by z tobą i nic nie stało by na przeszkodzie ,widocznie jesteś tylko zabawką :D

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Skoro zdradza męża to będzie zdradzać i ciebie. Widocznie ma cipke łajdaczkę i z jednym facetem jej nie wystarcza

Gość Ja_Malutka_26
Wiesz co, palant jesteś i ja na miejscu twojej żony dawno bym Cie wypie**** z domu. zniszczyła bym Ciebie i tyle. Tak odejdź i daj spokój swojej żonie ale potem nie wracaj czasem z podkulonym ogonem, bo kochanka nie odejdzie od męża... Żal mi ciebie i tyle.. no palant dosłownie.... Brak słów :/

Gość ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Skoro zdradza męża to będzie zdradzać i ciebie. Widocznie ma cipke łajdaczkę i z jednym facetem jej nie wystarcza