Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oihg8o8

jestem niepełnosprawna i czuje sie tym ponizona;(

Polecane posty

Gość oihg8o8

czy powinnam tak sie czuc?? glownie to ludzi wina

Gość wannika
dlaczego to ma byc wina ludzi???? kazdy jest kowalem swojego losu

Gość oihg8o8
kowalem w sytuacji niepelnosprawnosci?? haha dobre

Gość wannika
nie nie w stuacji niepelnosprawnosci ,ale kowalem w sytuacje ze czujesz sie ponizona

kowalem, heh brak taktu wannika. a czym jest ta niepelnosprawnosc, nie mozes zmowic? seplenisz? niepelnosprawnosc to nie wada czasem zaleta bo dzieki temu ktos potrafi docenic srodek czowieka a nie tylko zewnetrznyh wyglad

Gość wannika
wiesz najlatwiej jest zrobic z siebie ofiare,ale trudniej jest walczyc na przekor

Gość seba89
Wiem że to Cię nie pocieszy ale osoba brzydka również ciągle jest poniżana nawet jeśli nie specjalnie to zawsze jest osoba gorsza dla wszystkich..a nikt tak naprawdę na starcie jej nie zna..takie osoby jak np ja od życia dostają tylko łzy a żyją by cierpieć..nie jesteś sama uszy do góry:-)

Gość wannika
wiem co pisze ,najlatwiej widziec w ludziach wrogow i ciagle nazekac jakim to sie jest biednym.

Gość oihg8o8
kiedy ide na komisje po rente bo nie moge pracowac!! patrza na mnie jak na jebanego zlodzieja! wymuszacza!!klamczucha i udawacza mam dosc

Gość wannika
tak pouzalajcie sie nad soba to wam pomoze: ze niepelnosprawni ,brzydcy itd.

Gość wannika
co to znaczy sm??

Gość wannika
uzylam ,a wiec nie umisz chodzic??? jestes na wozku??? dlaczego maja sie na ciebie gapic jak na zlodzieja??? wmawiasz sobie to

Nie zwracaj na wannika uwagi rozumiem cie mimo ze nie jestem niepelnosprawna ale ostatnio czesto bywam w szpitalu i duzo widze.Ludzie sa beszczelni na maxa!Jestes wyjatkowa i juz!Musisz myslec ze to twoja zaleta.A ci co cie zle traktuja swiadczy o nich!

Gość jestes zalosna.....
nie dosc ze sie zalisz to jeszcze robisz laske, zeby napisac co ci dolega a to jest zwiazane scisle z topikiem ktory zalozylas :o z taka postawa nie dziw sie ze ludzie cie traktuja tak a nie inaczej :o

oihg8o8 to nie jest Twoja wina, tylko losu, los często jest do dupy :( nie przejmuj się złośliwymi kamentarzami :( napewno jesteś Mocniejsza niż nie jedna pełnosprawna osoba. Pozdrawiam :)

Gość wannika
wannik to kobieta jak juz i co wy jej pomagacie piszecie ,ze ma racje i ze ma nadal sie uzalac nad soba i byc wrogo nastawiona do ludzi...super rada napewno to jej cos da

Nie jesteście gorsze, nie myślcie tak, Wy macie więcej siły niż wiele osób pełnosprawnych. Nie załamujcie się Walczcie o swoje! Jesteście wspaniałymi ludźmi. Nie przejmujcie się złośliwymi komentarzami. Dacie radę! Pozdrawiam

Gość yy78i9o
do roboty a nie wypisujesz pasozycie żałosne posty,a ja musze robic na takich jak ty

Gość hahaha nie przejmuj się
tu są niepełnosprawni umysłowo nie wiedzą bez wujka google co to sm.Ja już dawno zauważyłam ,że niby zdrowi a iq jak u upośledzonych.Zlewaj to może kiedyś uda ci się pokonać chorobę ,podobno maja już leki nowej generacji na stwardnienie..

Gość mam w rodzinie osobe
chorującą na sm, ostatno jak była na komisji to jakiś stary lekarz dał jej II grupę a nie może chodzić i ogólnie jest coraz gorzej . W każdym bądz razie ta osoba napisała odwołanie od decyzji i napisała żeby komisja do niej przyjechała bo ona nie może się poruszać a mieszka na 4 piętrze bez windy.I przyjechali , jak już cała komisja wdrapala się na te 4 piętro itd . zmienili grupe na 1

Gość seba89
Do ladymakbet(chyba kochasz szekspira ja ja he he)niestety brzydkich wprost się obraża..komuś może wydać się to śmieszne..ale brzydki np chłopak to również w pewnym stopniu osoba niepełnosprawna..nieakceptowana i poniżana przez społeczeństwo nie może chodzić na imprezy bo po co? By być wyśmianym?ciągle słyszymy tylko straszne komentarze..które tak bolą..brzydkich przecież można wprost obrazić bo niepełnosprawnych to nie bo choroba bo nie wypada..takie jest myślenie większości ludzi..autorko doskonale Cię rozumie..

Gość ytytytyt
seba - pieprzysz jak potłuczony : brzydki facet ot nie problem, bo większość facetów jest brzydka. od bycia ładnymi są kobiety. o ile nie jesteś kurduplem ( TO JEST PRAWDZIWA NIEPEŁNOSPRAWNOŚĆ ) to nie masz się czym przejmowac

ja jestem niepełnosprawna mam I grupę ... jestem po udarze mózgu ... staram się jak mogę by czuć się jak dawniej...gdy byłam zdrowa...Nie czuję się poniżona jako niepełnosprawna... staram się żyć jakby ten jeden dzień miał się skończyć... mogłam nie żyć... a żyje:) więc nie przejmuj się tym:)