Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona i smutna

mamy dzisiaj pierwszą rocznicę ślubu

Polecane posty

Gość wkurzona i smutna

jestem wkurzona, chcieliśmy wyjść z mężem ale jego mama postanowiła wpaść z wizytą i jakimiś garnkami czy czymś i nici z wyjścia, no ludzie, dlaczego my nie możemy spędzić własnej rocznicy tak jak chcemy? tzn. oczywiście on mógł jej powiedzieć, żeby nie przyjeżdżała ale po pierwsze jak to syn nie odmówi matce a po drugie przyjeżdża z prezentem więc nie wypada i dupa a to pierwsza rocznica, taka troche szczególna miała być. Nie jest.

Gość Wesoła ;)
Przykro nam... ;) ale chyba całą dobę nie będzie z Wami siedziała ;) zaplanuj coś na noc zamiast się smucić i marudzić ;) mąż to na pewno doceni ;););)

Gość Wesoła ;)
Przykro nam... ;) ale chyba całą dobę nie będzie z Wami siedziała ;) zaplanuj coś na noc zamiast się smucić i marudzić ;) mąż to na pewno doceni ;););)

Gość dsfkfdks
jeszcze tyle rocznic przed wami ze nie ma sie co wkurzac.... slub jest szczegolny i wesele, a z rocznicami roznie bywa

Gość hankamost
Jeżeli taki jest powód Twojego wkurzenia to współczuję :) Teściowej zaproponuj kawę i ciastko, a jak już pogadacie, powiedzcie, że macie wynajęty stolik w restauracji i musicie już iść...

Gość wkurzona i smutna
jego mama przyjedzie chyba za ok. godzinę, i jak twoerdzi ok. 18 musi się zbierać czy coś, to już za późno dla nas :( pewnie mi przejdzie ale troche mi przykro bo miałam ochotę wyskoczyć coś zjeść dobrego

Gość wkurzona i smutna
jego mama przyjedzie chyba za ok. godzinę, i jak twoerdzi ok. 18 musi się zbierać czy coś, to już za późno dla nas :( pewnie mi przejdzie ale troche mi przykro bo miałam ochotę wyskoczyć coś zjeść dobrego

Gość jasneeeeeeeee
Kłamiesz! rok temu 6 grudnia to był poniedziałek!

Gość Wesoła ;)

paskudna baba ja bym jej odrazu powiedział wasza rocznica to wasza a garki niech przywieźie kiedy indziej łoooo ludzie

łooooo ludzie ja bym jest zaraz powiedziała....wasza rocznica to wasza a nie co za babsko...garki niech kiedy indziej przyniesie

Gość wkurzona i smutna
wkurza mnie w sumie, że on nie potrafił jej powiedzieć "chcemy spędzić dzisiejszy dzień razem"