Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdhfdfdfdf

Wypadanie wlosow

Polecane posty

Gość fdhfdfdfdf

Witam. mam pewnien problem juz od kilku miesiecy a mianowicie bardzo duzo wypada mi wlosow. Wczoraj zakupilam tabl. WYCIAG ZE SKRZYPU POLNEGO I POKRZYWY - pani w aptece mi go polecila. co sadziecie o tych tabl. bral je ktos z was ? pomagaja?

też mam taki problem nie dość że cieknie włosy to też wypadają - w aptece dała mi jakąś maseczkę i skrzypowite a ona jak wypadały tak wypadają - w końcu zostanę łysa :(

Gość jslgjsljl
Mam to samo, od paru miesięcy włosy wychodzą mi garściami. Tłumaczyłam to sobie osłabieniem jesiennym. Biorę tabletki ze skrzypem o nazwie Belissa, ale nie widzę zmian. Myślę, że powinnaś zrobić badanie krwi, i sprawdzić poziom hormonów tarczycy. Jeśli masz niedoczynność lub nadczynność, to żadne suplementy diety nie pomogą.

Gość ddd22
na wypadające włosy warto spróbować szamponu z czarną rzepą z potrójnej siły ziół

Skrzyp pomaga, ale tylko przy mało zaawansowanym problemie. Jeśli natomiast włosy wypadają Ci nienaturalnie, wręcz całymi garściami, to warto zgłosić się do specjalisty medycyny estetycznej - oceni sytuację i zaleci najlepszą metodę leczenia lub zabieg.

Gość Siuup
Pani w aptece to sprzedaje to co jej każą, ona ma taką pracę i za to jej płacą. Pani w aptece nie ma pojęcia dlaczego Ci wypadają włosy to znaczy jaka jest przyczyna wypadania więc jak może polecić coś skutecznego nie mają o tym pojęcia. https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI