Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaodmieniona

milczenie złotem...

Polecane posty

Gość onaodmieniona

nie, nie odezwe sie do niego i nie napisze... poczekam... a jesli on bedzie wciaz milczal mowi sie trudno, nie wie co straci:) odliczamy- to juz drugi dzien od naszego ostatniego spotkania i drugi dzien ciszy...

Gość ://///////
to juz 4 ytdziennn ... :/

Gość myslę ze , aczkolwiek
to juz tydzien

Gość samotna ..ja
u mnie ....to 3 tyg od rozstania a ciszy nie ma z jego strony... powiedzial ze niechce byc zemna 2 dni temu a pozniej sam do mnie pisze..co wieczor.. jak ich zrozumiec?

Gość 96jjj76
ona odmieniona - to niewiele ci da. Ale chociaz bedziesz miala poczucie ze on mysli ze masz swoje zycie. To i tak niczego nie zmieni. Boli ze facet sie nie odzywa, gierki nic nie zmienia. Trzeba pogodzic sie z faktem ze nie che byc z nami. Takie odezwanie sie dla podtrzymania znajomosci/ relacji ma cel sam w sobie - podtrzymac istniejaca relacje i stworzyc zludzenie ze jestescie w kontakcie. Nie nalezy tego mylic z tym ze mu zalezy:( niestety

Gość wypasssssss
no to bedziesz mega bogata

Kobieta może tak samo odezwać się jak facet, to nie on jest panem który decyduje. Leczoczywiście bez desperacji i narzucania się, czasami trzeba po prostu przełknąć brak zainteresowania :) Ale irytujące potrafią być myśli, które czasem przemkną gdy tylko zadzwoni telefon :P

Gość umierajacaaaaaaaaaaaaaaa
do 96ii76 Dzięki, uświadomiłaś mi bardzo istotną rzecz w bardzo prosty sposób. Teraz będę mogła wreszcie zmienić podejście.

Gość a czemu dwa dni temu
go zostawilas?:)