Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Rimmel Volume Flash ScandalEyes! Nie kupujecie

Polecane posty

Bo nie wydlusza, NI CHUYA nie pogrubia, jakby nic zupelnie nie robil, a szczoteczka a raczej szczota tylko utrudnia malowanie, packa gorna powieke, no po prostu najgorsze dziadostwo jakie dotad uzywalam, za darmo bym go juz nie chciala wiecej

Gość llllllllll lll
tobie i tak nic nie pomoże plastiku, równie dobrze możesz sobie wysmarować gały gównem 🖐️

A jaki polecacie? Ja teraz używam loreala million lashes ale jak dla mnie ma za dużą szczoteczkę i wracam do max factora. Chciałabym jednak wypróbować jeszcze coś innego godnego polecenia.

Cześć Mala :) kup sobie GOSH WONDER WOLUME jak lubisz gumowe szczoteczki nawet daje radę , trochę rzadziutki na początku ale widać że rzęsy malowane i się nie kruszy

Dzięki Gagita zobaczę co to za stwór:) Lubię właśnie plastikowe szczoteczki i takiego szukam byle był dobry...

Ja właśnie teraz się nim maluję i jest ok , a w stosunku do tuszy do rzęs mam większe wymagania niż do chłopów :)

I co, dobry nie ?:P No to sproboj Gosha, moja siostra ostatnio zakochala sie w Loreal lash architect czy jakos tak, chwali sobie baaardzo, a wczesniej uzywala Max Factor False lash effect

Max Factor Masterpiece max -- jakoś mnie nie podniecił aż tak bardzo i jest dla mnie za czarny .

Wiecie co jak jak bym miała wybrać jeden na zawsze to wlaśnie Architekta loreal

Gość loreal lash telescopic
najlepszy tusz jaki mialam, lash archtect to dopiero dziadostwo. Telescopic to najlepszy produkt, na poczatku troche trudno obyc sie ze szczoteczka,ale jak sie przyzwyczajicie to juz nie bedziecie chcuialy nic innego. Tusz w czarnym opakowaniu,nie opsyuje sie z oka, a jak rzesy sa pomalowane i dotkniesz oka to rzesy sa miekkie jak bez tuszu ale pieknie wudluzone. Kilkarotne malowanie daje efekt sztucznych rzes serio...

Ja raz kupilam Loreala Telescopic czy jak to sie tam pisze, przejechalam sie i od tamtej pory Loreala szerokim lukiem omijam :O

Mała a ten twój loreal telescopic to był z allegro czy ze sklepu , bo to dwa rożne tusze są :)

Gagyta ze sklepu:) Na allegro nie zamawiam, tzn raz zamowilam bo nigdzie nie moglam u nas dostac Maybelline Lash stylist, ma grzebyk zamiast typowej szczoteczki i jest super :)