Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona2ona

wszyscy twierdzą, że nie jestem normalna a wy?????

Polecane posty

Gość ona2ona

Poznałam GO 4miesiące temu, po tygodniu zamieszkaliśmy razem, po dwóch się oświadczył i pełną pompą ruszyły przygotowania do ślubu. Kamerzysta, sala, dj wszystko już mamy i właśnie zaczeliśmy się starać o dziecko. Jak myślicie będę żałować?

Gość blondyna24444444444444
Wszyscy ignorują cie bo wiedzą że to prowo a jeśli nie to nie piszą bo nawet niema sensu.

Gość ona2ona
z życia wzięte, żadne prowo

Gość ona2ona
dodam, że jestem zakochana do granic

Gość ona2ona
Sama w to nie wierzę, że coś takiego się w moim życiu wydarzyło Dodam jeszcze, że jest między nami duża różnica wieku. Ja mam24 on 33 a świetnie się dogadujemy.

Gość ona2ona
mam za sobą dwa naprawdę nieudane związki i jestem w szoku, że teraz jest od początku tak jak trzeba. Czyżby to miłość życia?? A Wy spotkałyście miłość życia czy jeszcze szukacie??

Gość wariatkaniematka
zakochany na zabój powodzenia

Gość margerrita
coś mi ta historia przypomina mam taką znajomą parę też tak się zaczęło od 5lat razem

Gość magalaga
spotkalam miłosc zycia i wyszlam za maz gdy bylam pewna ze odpowiada mi w 100%, ze jego poglady, sposob zycia, kontakty z rodziną i innymi ludzmi sa zbiezne z moimi. Wiedzialam w jaki sposob rozwiazuje powazne problemy w związku i te zyciowe, jak zachowuje sie gdy sie pokłocimy, jak zachowuje sie gdy jestem chora, zasmarkana i wymiotujaca jak kot, ja zachowywal sie gdy stracilam prace i bylam na jego utrzymaniu. A co ty wiesz o tym człowieku po za tym ze jestescie w fazie zauroczenia? Nie wiem co trzeba miec w głowie zeby wychodzic za maz za obcego faceta

Gość ona2ona
dodam jeszcze ,ze postanowilismy juz budowac dom, i on powiedzial ze ja po slubie nie mam pracowac tylko w domu siedziec i dziecmi sie zajac, planujemy 6 . dzieci , dodam jeszcze ze chcemy kupic kota i psa