Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

masajka06

pienista kupka

Polecane posty

Dziewczyny,czy któras z Was wie co może oznaczać pienista kupka u niemowlaka(6 m-cy).Dodam,że karmię piersią.

Gość znaczy że coś zjadłaś co
maluchowi nie odpowiadało, moja córka tak reagowała na produkty mleczne w mojej diecie ( okazało się że ma alergię na mleko krowie)

Gość znaczy że coś zjadłaś co
w późniejszym czasie jak mała miała 9 miesięcy próbowałam jej wprowadzić mleko modyfikowane to też właśnie miała taką kupkę, ale nie miała wysypek, wysypki się pojawiały jak zjadła coś z dodatkiem zwykłego mleka np. herbatnika

dziekuje za odpowiedzi .Czasami ma takie suchawe policzki,ostatnio robiły sie czerwone.Może faktycznie to skaza.sama miałam ją w dziecinstwie i jestem alergikiem wiec pewnie moje dziecko tez ma alergię.

Ostatnio często sie załatwia,gdzies od około tygodnia i te kupki są czasami takie płynne,wczoraj była nawet zielonkawa no a dzis ta pienista!Zrezygnuje z nabiału i poobserwuje małego.Mam nadzieje,że mu przejdzie i że to nic powazniejszego.

Gość arielmaria
moze najadla sie proszku do prania

Gość jaka jaka jaga
idz do pediatry doradzi Ci właściwe mleko dla małej krem EMOLIUM jest bardzo dobry do skóry niemowląt z atopowym zapaleniem skóry, ok 25 zł w aptece, niweluje szorstkość policzków i łagodzi

Gość jaka jaka jaga
u nas pediatra wypisała receptę na NUTRAMIGEN, a potem pił NAN HA

Gość jaka jaka jaga
idz do lekarza, niech się dziecko nie męczy taka szorstka skóra swędzi i brzuszek może go boleć

ja na szorstkosc uzywam oilatum ale to dosc drogie... lepiej z neta zamawiac... idz do lekarza jezeli to nie od nabialu to po co masz z niego rezygnowac?

Gość miej nadzieję że lekarz miał
skaza na pewno, jak jeszcze o tych policzkach napisałaś