Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość djkj63453

Ocencie mojego psiaka

Polecane posty

Gość werw
Często go napierdzielasz? :D

Gość djkj63453
nie - może na zdjęciu tak wygląda. Ale to mocne psisko i dobrze dostaje jeść. Nikt go nie bije tak jak myślisz.

Gość Smoky eyes
A to mój pupilek -kilka lat temu (teraz mu mordka trochę osiwiała) : http://pokazywarka.pl/ytqxfb/ Uprzedzam ewentualne ataki - wcale nie pił piwa ;-)

Gość smutne!!!
biedny piesek, wystraszony :-(

Wygląda jak bezdomny. Jest strasznie niezadbany i brudny weź go do domu i zrób z nim porzadek. PS. Na szczęśliwego to on też nie za szczególnie wygląda. Taki fajny psiak a wygląda marnie :(

Gość djkj63453
no bez przesady - ja go spuszczam tylko na noc żeby się wybiegał i pilnował. W dzień jest niebezpieczny zwłaszcza dla kur.

Gość djkj63453
jemu zimno raczej nie jest.

Gość smutne!!!
to są lepsze zdjęcia, jesteś sparaliżowana, leniwa bo robisz je z okna czy zwyczajnie nierozgarnięta?

Gość Smoky eyes
Wcale nie jest ta psina taka biedna na jaką wyglądała na pierwszej focie. :-) Zresztą mam jeszcze jednego pieska (kundelka) i wygląda jakby go ktoś katował. Chudy jakby jeśc nie dostawał a do tego robi takie żałosne "miny" że serce się kraja na jego widok. Tymczasem przygarnęlismy go jako szczeniaka, mieszka w domu i żadna krzywda mu się nie dzieje. Pozory mylą :-)

Gość djkj63453
on jest naprawdę szczęśliwy - psy sąsiada przychodzą do nas bo nie mają co jeść i są wychudnięte. Ja wiem że jemu jest u nas dobrze.

Gość djkj63453
Smoky eyes - ale mowa jest o moim psiaku.

Smoky eyes żartujesz? Jeśli to nie byłaby prowokacja to autorka musiałaby być ślepa albo głupia i myśleć, że ma kaukaza a nie kundla. Ten pies obojętnie jak wygląda jest BIEDNY i MĘCZONY przez to, że trzymany jest na dworze.

i TAK autorko JEST MU ZIMNO. Ten pies nie ma nawet chociazby długiego włosa nie mówiąc o puchu czy futrze. Biedaczek.

Gość hgsdgdf
ja pie rdo le jaki syf, jaka wycieraczka :O patologiha

Gość djkj63453
u nas na wsi wszystkie psy są na dworze - ale nie myślcie że są przez to biedne. Dostają dobrze jeść i są zahartowane.

kolejne durne tlumaczenie. bo wszyscy to i ja to zrobię. A serca nie masz?..... :o jak sasiad psy na smalec pomorduje to ty swoje tez rozumiem? Bo wszyscy na wsi to zrobia :D Ten pies sie nie nadaje na zewnatrz. I zahartowanie nie ma tu nic do rzeczy wez go ponapierdzielaj troche z palki, polam mu lapy i tez sie tlumacz ze go hartujesz wlasnie :o Spojrz na niego.... i spojrz na tego psa, przystosowanego do życia na dworze: http://a.foto.radikal.ru/0604/e2904acbd885.jpg widzisz różnicę czy nie?

Gość djkj63453
ale ty jesteś głupi - on lubi bycie na dworze. U nas jest mu dobrze. Na wsi wszystkie psy są na dworze to nie miasto.

to że wszyscy męczą swoje psy nie znaczy ze ty tez musisz to robic chyba ze mozgu nie masz i zyjesz jak roslinka robiac z automatu to co inni. Gowno wiesz o psiej psychice wiec nie tobie to oceniac czy jest mu na dworze dobrze. Ten pies jest do tego fizycznie nieprzystosowany, do obrony takze. Na zdj widac jak mu ''dobrze'' podejrzewam, ze gdyby mial mozliwosc wyboru spierdzielilby od ciebie do normalnych ludzi.

Gość sorry Mychol ale moi rodzice
zaznacze milosnicy zwierzat maja duza suczke (kundelke, ale ogromna jest:D) i wyobraz sobie, ze do domu jak przyjdzie to posiedzi godzine dwie i juz chce wyjsc. I nie wazne czy to zima czy lato. Ma podworko ogromne i biega sobie kiedy chce, ma cieple poslanie i jest dobrze karmiona. Uwierz mi, ze jest szczesliwa:) A tez na poczatku bylo to dla nas dziwne, ze ma byc na dworze, bo wczesniej mielismy rasowego pieska i przebywal w domu. Wszystko zalezy od pasa, ale uwierz mi pies na podworku to wcale nie oznacza od razu krzywde.

Pies poniżej wygląda świetnie i nie miałabym wyrzutów sumienia gdyby sobie sam z własnej woli szalał po dworze: http://www.kynologia.pl/wzorce/18_1.jpg natomiast pies ze zdjęć które wrzucasz wygląda TRAGICZNIE jak bezdomny lub schroniskowy biedak. Ma lichą postawę i okropną sierść co jest skutkiem złego żywienia. To że jest brudny można przeboleć bo na dworze wystarczy błotko na spacerze aby się umorusał. Gdziekolwiek jest teraz ten pies to mu współczuję i zastanawiam się czy TOZ lub Animals mogliby go uratować ze złych rąk gdziekolwiek jest.

Gość djkj63453
tak uratować - on nas lubi i nie trzeba go ratować.

Gość hgsdgdf
boska lukrecja slodki ten twoj bokserek! tez zawsze chcialam miec boksera ale jednak mam wilczura :)

Gość djkj63453
jeść dostaje dobrze - czasami nawet kupujemy mu karmę - taką kiełbasę za 2zł.