Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzanujCzern

Chłopak dziwnie się zachowuje, co to oznacza?

Polecane posty

Gość SzanujCzern

Dobra, mam tego dosyć.O co chodzi temu chłopakowi?! Nie znam go, ale zauważyłam że już od jakiegoś miesiąca, cały czas się na mnie patrzy ( tak jak w obraz, boje się go czasami). Ale właśnie od jakiegoś tygodnia mnie tak jak by unika, z daleka mi sie przyglada, czasami np. potrafi sobie stanąć na środku korytarza i się na mnie gapić.Myśli że go nie widze. Ale kiedy już np, mamy razem wf na sali, patrzy się na mnie, ale gdy zobaczy że ja spojrze na niego, to szybko odrwaca wzrok. Była też taka sytuacja że, wchodzi do szatni dziewczyn ( trening miałyśmy byłyśmy już dawno przebrane w stroje) i mina zadowolona, ale kiedy zobaczyl mnie miał taką dziwną mine, jak by się wystraszył.. i szybko wyszedł, i tak prawie cały czas... zawsze ma taką minę kiedy mnie zobaczy centralnie na swojej drodze. A dzisiaj, miałam trening z koleżanką i siedziałyśmy przed szkoła na ławce, nagle wyszedł ON i jego 2 kolegów ( Łukasz i Marcin) On został w środku, widziałam go. Nagle Łukasz mówi ''Gdzie on znowu polazł'' Marcin pokazuje palcem za szkolną szybę W końcu wyszedł, popatrzył się na mnie i sobie poszli ;/ . On tak cały czas jak by mnie unika! O co mu chodzi, nawet z nim nie gadałam.. O co mu chodzi? Gapi się cały czas! Jak tylko się go o coś, zapyta moja koleżanka, a on zauważy mnie to taki jak by wkurzonyy...

Gość kad
moze mu ktos o Tobie cos nagadal... albo mu sie podobasz a jemu np. wydaje sie ze nie moze Cie miec i jest wkurzony bo jak Cie widzi to jego uczucia znow wracaja i psuje sobie tym dzien... najlepiej to z nim pogadaj..