Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SalmaAlma

MŁODE MATKI.DZIEWCZYNY W CIĄŻY-PATOLOGIA

Polecane posty

Gość SalmaAlma

Pełno wszedzie tych młodych matek ,dziewczyn 18-20 letnich które chodza z brzuchami , sama jestem po dwudziestce ale dla mnie to jest patologia mieć w tym wieku dziecko...Wstyd , brzuch bez ślubu ,pieniędzy ,bawienie sie w pieluchy... Przeciez jest internet,telewizja chyba wiadomo jak się zabezpieczać ,po co robić takie średniowiecze??? Oglądam zdjęcia na faceboku moich 20letnich koleżanek i jest mi ich żal. większość ma 20 kg do przodu nadal po porodzie ,z fajnych laseczek kluchy . Marnują sobie życie i cieszę się tak strasznie że nie mam takiego problemu. Potem wystawiają się do szlachetnych paczek jako wielce potrzebujące,pokrzydzone przez los , a to jest ich wina !!

Gość kkkiiikkkaaa
Mam parę koleżanek, które zaszły w wieku 20 lat, bo chciały. Nie oceniaj wszystkich jedną miarą. To, że ty nie chcesz dziecka w tym wieku nie znaczy, że inni nie mogą chcieć.

Gość kkkiiikkkaaa
Mam parę koleżanek, które zaszły w wieku 20 lat, bo chciały. Nie oceniaj wszystkich jedną miarą. To, że ty nie chcesz dziecka w tym wieku nie znaczy, że inni nie mogą chcieć.