Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

|||O...N...A|||

Nadmierne owłosienie na szyi twarzy i brzuchu!!!!:(jeszcze raz mi skasujesz,,,,

Polecane posty

Gość zezowata baba
hormony

Gość zezowata baba
mojej kuzynki córka tak miała i miała wysokie tsh to z tarczycy no i miesiączkę dostała w wieku 12lat

Gość poziomka pozioma
ja mam na brodzie;/ mega czarne włoski, które lubia wrastac pod skorę, bylam u detmatologa , zreszta bardzo dobrego bo yleczyla mnie z tradziku i poradziła laser.. ale na laser nie mam na razie pieniędzy. moze za rok lub dwa.

Gość poziomko a jak sobie
radzisz z wrastajacymi wloskami? ja mam ten sam problem i jedyne co mi pomaga to krem z mocznikiem 30%. Pozwala wloskom przebic sie przez skore. ale i tak czasami wrastaja:(

Gość zezowata baba
bierze tabletki i ok

Gość gosc xxx
tez mam, a raczej mialam ten problem) wlosy byly doslownie wszedzie i nic nie pomagalo. az w koncu przy ktorejs wizycie u lekarza zaparlam sie ze nie wyjde o ile w koncu nie przepisze mi czegos naprawde dobrego. na poczatku mowila mi doktorka ze wszytsko wporzadku ze mna ze 'taka moja uroda' potem wiadomo hormony itp ale naszczescie przepisala mi krem vanique po 3 miesiacach codziennego stosowania i jednoczesnej depilacji wloski calkowicie znikly (twarz,szyja,brzuch, palce u stop..itd) ten krem jest naprawde baaardzo dobry ale tez niesamowicie drogi (ja go mam za 300 zloty ale kupuje w angli natomiast w pol ceny sa wyzsze ;(

Gość gosc xxx
ten krem jest SWIETNY juz nie mam w ogole wloskow nic a nic!!! pozbylam sie ich na dobre ale 300 zloty trzeba bylo wydac, no cuz wszystko ma swoja cene ;(

Gość kurdewdupe
kurde dziewczyny ja tez tak mam,czuje sie jak malpa