Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelikaaaata

poradzcie mi.czy to dobry kandydat na chłopaka?

Polecane posty

Gość angelikaaaata

student stomatologii.nie brzydki,ale też nie powala jak np dajmy na to johny deep:) 1.85m,mądry i ma fajny charakter.fajnie się gada itd.ale sama nie wiem-pakować się w to? Do ideału mu brakuje jakiś 10cm i powalającego wyglądu:) ale w sumie nie on jest najważniejszy.piszcie co myślicie:)

Gość angelikaaaata
no w tym problem że trochę jestem.liczę na księcia z bajki.i podobają mi się faceci koleżanek:P więc naprostujcie mnie błagam:( po prostu facet mimo że super się gada,często się łapie na tym że o nim myślę i w sumie jak go dzień nie widzę to już myślę kiedy się zobaczymy.ale też nie pociąga mnie tak jak mój ex.który charakter miał okropny swoją droga:(

Gość nie zawsze . . .
zostaw go na litosc boska ;/ niech nie marnuje sobie zycia z takim cwiercinteligentem jak ty ;/

Gość dziecko z trójkąta
zgadzam się z powyższym- daj sobie spokój, a jemu daj szansę na normalną dziewczynę. poważnie.

Gość angelikaaaata
przestańcie.dlatego najpierw chce się dobrze zastanowić czy chce z nim być.nie chce go ranić.bo to dobry człowiek.jak już się zdecyduje z nim być,to uwierzcie że nie będę miała potem żadnych wątpliwości

Gość mam dość tego
skąd tacy ludzie się biorą jak ty? własnego rozumu/serca ( niepotrzebne skreślić ) nie masz żeby pytać na forum o tego chłopaka? Idiotko to nie sklep gdzie się możesz radzić odnośnie zakupu np nowego telefonu

Gość Grzegorz Kleszcz
odwal się pindo od tego człowieka daj mu szansę na udany związek - oczywiście nie z tobą półgłówku :O