Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenna mm

kto spedza swieta jako singel??

Polecane posty

Gość cwaniaczkowaty cwaniaczek
Mua... Matka idzie do rodziny, a ja wybieram się poleniuchować w moim ulubionym miejscu nad jeziorkiem, zimą jest tam pięknie :)

Gość Bluszczyk kurdybanek 34
Ja święta też z rodziną, a sylwestra chyba sama, ale to bardziej z wyboru, bo nie chcę go spędzać z facetem, z którym nie za bardzo mi sie układa. A poza tym ważne jest żeby ten czas spędzić w towarzystwie bliskich osób. Może to być rodzina albo przyjaciele, ale ludzie życzliwi. Co to za sens męczyć sie udawać w towarzystwie kogoś z kim układa sie tak sobie?

Gość ho ho ho
a ja mam zamier kolejne swieta spedzic sama w domu bez rodziny,choc mieszka blisko.Nie lubie tej atmosfery i hoooj.Jutro kupuje żółwia,wiec nie bede tak całkiem sama.Sylwester to samo.Nie,żebym byla jakims looserem bez znajomych i faceta.Poprostu lubie byc sama w te dni i tyle.Czekam na zaproszenie na tego sylwestra na kaffee.pozdro

Gość w górę serca
My prawiczki z kafe, spędzimy te święta jako single.

Gość Bluszczyk kurdybanek 34
Pewnie tak. Ja go nie kocham i to raczej ja nie chcę spędzać sylwka razem. A jak to było u Ciebie? Ty odeszłaś czy on?

Gość znowu w życiu mi nie wyszło
"a ja bede ogladac swiezo zareczona pare z nowym mieszkaniem i perspektywami. sama w tej chwili mam ogromne dlugi rzedu 50 tys i rozstanie po 4 letnim zwiazku i jestem stara panna. merry christmas!" hehe rozbawiłaś mnie no i pocieszyłam się, ze ja nie mam długu :D

Gość znowu w życiu mi nie wyszło
"Ja go nie kocham i to raczej ja nie chcę spędzać sylwka razem" też ostatnio się rozstałam (po raz kolejny w zyciu, oczywiście za każdym razem z kim innym). i czuję ulgę, a święta jakoś przeżyję sama, nie pierwsze i pewnie nie ostatnie takie, widać taki los

Gość Ale u w
Ale wy żyjecie a ja co mam powiedzieć. Nie ma się do kogo ode- zwać. Wokół puste ściany i do tego stra- szna choroba.

Gość Samotność to moje drugie imie
Ja też spędzę święta samotnie ... Ale mam jeszcze rodzinie ... niby fajnie, pojedzie się do niej a tam młodzi z chłopakami a ja? nie pasuje do takiego towarzystwa.Lepiej byłoby spędzać chyba czas samemu albo z osobami też samotnymi zawsze raźniej razem jest

Gość gfytry
napiszcie bo musze sie jakos dowartosciowac ze nie bede saama... praktycznie co roku w swieta jestem singelka , i zle sie czuje siedzac przy rodzinnym stole sama, a kazdy przyjedza ze swoja druga polówka no i co z tego ? zawsze musisz robić coś z kimś ? samemu nie da rady ?

Gość adola
Niestety, ale także spędzę samotnie święta. Jestem daleko od rodziny, a obowiązki sprawiają, że niestety nie mogę do nich pojechać:/ Trzy lata temu też tak spędzałam święta, nie były to moje najlepsze święta, zdecydowanie Teraz nie wiem, może będzie trochę lepiej? Mam nadzieję. Pewnie zamiast przy stole wigilijnym święta spędzę przy komputerze:p Praca to jedno, a drugie to rozpoczynająca się znajomość z jednym facetem poznanym na mydwoje:) Na początku tego tygodnia jakoś się zgadaliśmy, zobaczymy co z tego będzie. Już mu się żaliłam, że samotne święta mnie czekają, podobno jego też, więc pewnie sobie wspólnie pogadamy świątecznie:p Do świąt jeszcze trochę czasu zostało, to może nawet uda nam się spotkać do tego czasu i jakieś wspólne wyjście na chwilę do knajpy?:) Byłoby fajnie, ale póki co nastawiam się jednak na samotne święta...

Gość samotność na święta
Coś potwornego,jeszcze gorzej w Sylwestra.

Gość gorąca 30 - stka
tez bede sama...