Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jGfgckjHlJIcvJ

RIGEVIDON

Polecane posty

Gość jGfgckjHlJIcvJ

Witam, dziś zaczęłam stosować tabletki rigevidon. I podkreślam, że nie w celu zabezpieczenia się a w celu jednorazowego przesunięcia miesiączki. Jestem pod stałą opieką endokrynologa ponieważ mam lekki hirsutyzm i podejrzenie pco(tego dokładnie nikt nie wie, jestem w trakcie badań). Czy po jednym opakowaniu tabletek jest możliwość zauważenia u mnie jakiś skutków ubocznych np. problemy z cerą, tycie, nadmierne owłosienie ? Czy takie coś się pojawia dopiero po dłuższym okresie zażywania tabletek ? Proszę o szybką odpowiedź :)

Gość niemajacapojecia
poczytaj sobie w necie opinie na temat tych tabletek ;D ja duzo o nich czytalam i wiekszosc dziewczyn wypowiadala sie pozytywnie ;D

Gość jGfgckjHlJIcvJ
Również przeczytała bardzo dużo ale nie znalazłam odpowiedzi po jakim czasie około pojawiają się skutki uboczne.

Gość nadia56
tabletki Rigvidon stosuje od 2 lat co jakis czas robie sobie przerwy na 2 - 3 miesiące , nie mam rzadnych negatywnych skutkow ich brania uwazam ze należą do lepszych tabletek jak te nowsze i droższe

No ja brałam rigevidon przez dłuższy czas i oprócz przytycia 8 kg też nie miałam innych skutków ubocznych.