Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka_nowa123

gdzie na poczatku rośnie brzuch?

Polecane posty

jestem chora na tym punkcie . I czy w 15 tyg ciązy byloby coś widac ? Bo ja ok.6 cm nad kościami miedniczymi mam takie uwypukleie .. Czyli pod pepkiem i nad pepkiem .. byboły cos wiac czy to tylko miesień ? :( jak wciagam to niby mam płaski . Jak leze to widze tylko taki jakby miesien i tego juz wciagnąc nie moge .. wiec moze sb wkrecam . Jak to u was było ?

Gość Na początku rośnie
Na dole pod pępkiem.Tego wciągnąć nie można.A jak wciągasz to widać taką piłeczkę:)Na leżąco też ta piłeczka jest widoczna.Tak było u mnie.Potem stopniowo idzie do góry.

czyli u mnie możliwe ze to ciąza ? i czy miesień jesli sie na lezocą patrzy na brzuch tez widac ? bo zastanawiam sie czy tylko ja tak mam , czy reszta dziewczyn tez ma ten "miesiecn" . Chyba ze to dzidzia .

jakoś mam wrażenie że jesteś w ciąży urojonej i ten "brzuch" to jej jedyny objaw. Dobrze myślę? Bo w 15 tygodniu już widać ciąże i to konkretnie szczególnie jak się stanie bokiem.

U mnie dwie poprzednie ciaze tylko pileczka i zero "dookola" a teraz widze ze biodra ,tylek i lekko brzuch widac ,generalnie sporo przytylam juz a ja drobina i chudzina jestem,a z corami brzuchole jak balony mialam :)

Hmm 15 tydzien ciąży??To najlepiej zrobic test i isc do lekarza a nie się zastanawiać tyle czasu juz.U mnie było widac brzuszek na dole ,ale napewno nie będzie dało się go wciągnąć.

robiłam 2 testy i oba szybko pokazały jedną kreske .. Jeden robiłam miesiąc po stosunku , a 2 około 3 miesiące po .. I teraz sie zastanawiam czy mogły sie mylić .. Miałam plamienia ale od tego czasu skąpe i krótsze.. (pierwsza była nieregularna a 2 pozostałe regularne) chce wykluczyć ciąze, bo schudłam 10 kg i może przez to te miesiączki . W kazdym razie ten brzuch mnie zastanawia ;) i prosze nie myślcie ze jestem jakaś głupia, chciałam tylko z wami o tym pogadac . ;) bo wiem ze w moim przypadku szanse na ciąze są znikome

Gość norr rr
zrób sobie test z krwi -beta hcg to wyjasni tę kwestię ostatecznie

Gość norr rr
a nawiasem mówiąc czemu nie pójdziesz do gina tylko schizujesz?

Gość takiego malucha powinien
ja u ciebie ciąży nie widzę

Gość hhjgbhj
w 16 tygodniu dno macicy sięga pępka.Ten "brzuch 'zaczyna się od spojenia łonowego(nisko),nie wyrasta od tak sobie na środku brzucha.Ciąża rośnie od spojenia do żeber,Kiedyś się mówiło że brzuch jest wysoki-czyli ciąża zaawansowana.

no ja mam ten brzuch 6 cm nad kościami ... Czyli ok. 6 cm pod pepkiem . ;) Wychodzi na to ze nie mam czym sie martwic . Ale to jest twarde.. czytałam ze niby brzuch na poczatku ciązy jest miekki . nwm jak jest na prawde . (: Według was to ciąza nie jest ? na logiczne myslenie to ciąza nie moze być , testy itd . do gina boje sie iśc . przed pierwszym testem prawie zemdlałam , a co dopiero do gina jakbym miała isc . wiem ze to dziecinne ale coż . :(