Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksia19

Dobra wrozka

Polecane posty

Gość Aleksia19

Witam, czy moglyby mi ktos podac namiary na dobra wrozke z Kielc? Z gory dziekuje.

Gość doradzcie ludziska :P
dobra wrozka z wroclawia pilnie poszukiwana:)

Gość Tomek4545674575
Pani Zenobia Bodzisław z Pszczymia Dolnego.

Gość doradzcie ludziska :P
pan czeslaw skad jest??

Gość gość
Duzo sie czyta na ten temat i nigdy nie wiedzielam czy informacje sa prawdziwe czy nie ,dobra opinia przywiodla mnie w koncu do wrozki, postawilam na wrozke zinaide,bo ma chyba najlepsze opisy i tak wlasnie wrozka zinaida postawila mi karty na przyszlosc ,nie wiem czy sie spelni ale jest to bardzo prawdopodobne,nie o tym chce pisac, opisala moja osobe,przeszlosc****ewna sytaucje,ktora na zawsze wplynela na moje zycie,nie moge wyrazic zdumienia,nie moge powiedziec,ze sie ciesze,jestem po prostu zszokowana tym,ze wrozka zinaida napisala to,co ukrywam.

Gość gość
wrozenie, wiara we wrózby, karty tarota i inne to jest okultyzm przestrzegam przed tym to jest ciężki grzech nie róbcie sobie krzywdy wiarą w demoniczne przepowidnie każda wróżka otwiera się na demony i wciągnie was w to bagno z którego ciężko wyjść

Gość gość
a wiesz czemu Ci opowiedziała o przeszłości? ponieważ złe duchy to są inteligentne byty i wiedzą o Twoich grzeszkach i tu jest haczyk - wróżka pod wpływem złych duchów mówi Ci o przeszłości a ty wtedy zaczynasz wierzyć w przyszłość nie daj oszukiwać !

Gość gość
Bardzo dobra, sprawdzona wrozka ktora moge ze szczerym sercem polecić to wróżka Ewa. Mozna z nią porozmawiać telefonicznie lub mailowo lub spotkac. ja korzystam z roznych wersji bo często korzystam. w moim i nie tylko moim odczuciu bo tez znajome mi osoby do niej chodz oraz widze na forach komentarze to jest jedną z lepszych i naprawde szczerych wrozek. tarotewa@wp.pl a tu stronka mozna wejsc, poczytac polecam www.wrozka-ewa.com

Gość gość
www.wrozka-ewa.com najlepsza! Sami sprawdzcie

Gość gośćDagmara
A ja osobiście, by się wyróżnić polecam Wróżkę Lune ;)

Gość gość
Ja znam rowniez wrozka-ewa.com Bardzo dobra wrozka,swietnie wrozy z kart tarota,pomocna,wyrozumiala,ciepla.Mysle ze warto skorzystac