Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simooonaa

czy 1500 euro wystarczy mi na 2 tygodnie w polsce?

Polecane posty

Gość simooonaa

jade na swieta do domu na dwa tygodnie, zamierzam zabrac 1500 euro, wystraczy mi?

Gość to zalezy na co chcesz
wydac te pieniadze.

Gość simooonaa
Naprawde wystarczy? Czytam czesto, ze w Polsce taka drozyzna...Nie bylam w domu 3 lata, nie wiem jakie sa ceny. Chciaabym za te pieniadze kupic prezenty na swieta dla 3 osob, kupic sobie cos do ubrania, mam dwa zeby do naprawy, poza tym dentysta, no i co jakis czas kino pizza.

Gość Mój_dzień
Drogo jest dla tych, którzy tu mieszkają, pracują i zarabiają. Niestety, ale siła nabywcza pieniądza w Polsce a w innych krajach to niebo a ziemia.

Gość Dave082

Drożna jest dla tych , którym nie chce się pracować... , ja zarabiam w Polsce w granicach średniej krajowej netto około 3000-3500 zł zależy od miesiąca i jakoś nie narzekam.

Praca w zachodniej europie , często się opłaca jak jedzie się by zarobić i wrócić , a życie na stałe to czėsto podobnie trudne finansowo jak w Polsce. 

W Polsce np. Mieszkanie juz idzie wynająć od 1000 zł a w zachodniej Europie to np. Kosztuje 700 euro wiec wcale tak kolorowo nie jest. Przy niskich zarobkach nie jest łatwo się utrzymać na zachodzie.