Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takajednazakochana36

Prezent dla kochanka

Polecane posty

Gość jefhveirhjveiu
Tak, rozwalila-co to za malzenstwo, gdy maz pierdoli na boku inna? Fakt, wina faceta, ze na inna polecial, ale kochanica tez czysta nie jest-wystarczylo trzymac sie zasady, ze od zonatych trzy kroki w bok .

Wiecie co same jestescie naiwne. Moja kolezanka spotyka sie juz 4 lata zz zonatym i nikt nie wie. Po prostu pilnuja sie i przestrzegaja zasad.Taki zwiazek na boku mozna ukryc...

Temat mial by o prezencie dla kochanka,a nie o o cenianiu mojego postepowania. Kiedys tak jak Wy zle wyrazalam sie o takich kobietach. Jak widac nigdy nie mow nigdy. Te slowa sprawdzaja sie.

Gość niuun
Zobaczymy jak sie będziesz wyrażała, jak sama zostaniesz żoną, chociaz patrząc na cyfrę 36, to może to nigdy nie nastąpić. W każdym razie to forum jest zdrowo walnięte, ale w dwóch sprawach wspierane są zgodnym głosem etyczne zasady: nie zdradzaj, nie cudzołuż.

Gość Eleeena
ale powiedz co Ci daje taki zwiazek w ukryciu? Nawet nie mozesz sie z nim pokazac na ulicy bez strachu.Nie denerwuje Cie , jak patrzy na zegarek , kiedy skonczyliscie sie kochac i mowi -kochanie , musze juz leciec? Jak sie czujesz , jak zgarniasz wszystko z podlogi, okruchy , ktore spadna a Ty je zlizesz. Ciagle tylko po kryjomu , jak zlodziejka . Nawet zadzwonic nie mozesz, kiedy przyjdzie Ci ochota. W kazdym momencie mozesz spodziewac sie , ze nie odbierze telefonu, nie przyjdzie na spotkanie, powie :pomylka , to nie ten numer telefonu. Zero czlowieczenstwa w Tobie. Poza tym jestes ze smieciem , bo co to za czlowiek , jak robi rodzinie taki "kociol" i traume.OBRZYDLIWOSC. Jeszcze nasmiewasz sie, ze inne sa naiwne.To Ty jestes naiwna , ze czujesz sie lepsza i madrzejsza. I bedziesz sie pocieszala , ze kupiona czapka, badz perfumy uzyje twoj "zyciowy szmaciarz". Zalosne i godne politowania osoby z Was.

Oczywiscie ,ze wkurza mnie takie ukrywanie sie. Nie raz chcialam skonczyc ale nie potrafie. Po prostu go kocham. I chyba sama zostane do konca zycia, chyba ,ze on mnie rzuci.

Gość Eleeena
powiem Ci, ze rzuci Cie szybciej niz sie spodziewasz . Wlasnie swoja najblizsza przyjaciolke ciagne dzis z depresji.Dostala kosza od kochanka.Jak jej tlumaczylam , prosilam -NIE NIE NIE.Kocham go , obiecal , ze kiedys sie rozwiedzie . A dzis jej Dziubus wlasnie zerwal -pomylka , nie ten numer . Dokladnie tak dzis bylo.To Dziubusia slowa . Jest wrakiem kobiety, nie nadaje sie do pracy . On jest ze swoja zona i na sylwestra zafundowal jej wyjazd do Pragi. Ona -wrak. Przemysl czy warto ta czapke kupowac, czy lepiej pojechac w gory na wypoczynek , po podziekowaniu Szmaciarzowi.

Gość powiemtak
zostawi Ciebie bez słowa wyjaśnienia, poczytaj sobie tutaj jest teg dużo. Jesteś z nim 2 lata no to gratulacje, Twój czas owoli sie wypala. kup mu czapkę on Tobie pewnie też kupi jakieś cośtam ale na bank podaruje Tobie to co oni potrafią najlepiej: po prostu przestanie dzwonić , kundle tak mają . I to będzie Twoja lekcja życia.

Wie, ze tak sie wszystko konczy. Jestesmy od 2 lat, ale znamy sie od 4 lat. Przez dwa lata bylismy przyjaciolmi.

Gość Eleeena
to odejdz poki czas.Zachowaj w sobie poczucie jakiejs jeszcze wartosci.Potem trafisz do psychiatry z deprecha , jak stodola.Jak nie bedziesz miala dobrej przyjaciolki, to bedzie Ci ciezkooooo. Przemysl na powaznie.Zafunduj sobie wyjazd na Sylwestra gdzies .Kopnij go juz jutro. Zycze Ci naprawde dobrze, mimo, ze nie lubie takich kobiet.

nic jeszcze nie wymyslikam konkretnego.Pomozcie mi prosze z pomyslami, ja tak go bardzo kocham.W ogien za nim bym wskoczyla:-(

Gość eda@@@
DO AUTORKI: prezent dla kochanka moja droga tak zeby przed zoną nie musiał ukrywać to najlepszy byłby seks stulecia z trzęsieniem ziemi, cyklonem tropikalnym i tsunami. :)

Gość eda@@@
a tak w ogóle masz juz 36 lat powiedz co zamierzasz na przyszłość ?

Gość majac 36 lat ty
jestes wolna?????? o boszsze to ciebie babo po prostu nikt nie chce kup mu gumki zebys trypla nie zlapala badalas sie czy juz nie nosisz syfa buhahaha ma dwie zapchaj dziury

Gość eda@@@
Ludzie musicie obrazać tylko ? Temat był inny

bede tak dlugo czekala, az samemu mu sie znudzi zona.Dzieci dorosna , to wtedy bedziemy razem . Jestem lojalna kochanka i nigdy go nie zostawie sama.

Gość eda@@@
a mało to małzeństw sie rozwodzi mimo małych dzieci? albo moze to On sie wymawia

nie wiem :-( czasem sobie mysle, ze moze lepiej, zeby on mnie zostawil.Byloby prosciej.

ale ale . temat nie o tym.Co kupic mu-pytam powaznie .Moze rekawiczki ?

Gość eda@@@
O rekawiczki moga być?

Już wiem... dam mu dzidzię, on tak kocha dzieci i w zasadzie tym mnie najbardziej rozczulił...

Gość Mikoma.com.pl
Kiedy będziesz szukać pomysłu na prezent to zajrzyj na mikoma.com.pl Szeroki wybór w świetnych cenach.