Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Do mnie nie przyszedł:) Chyba byłam niegrzeczna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawa-Tywa :* 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Ban na kafe :O w dupie mam takiego mikolaja :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abuyin ibn Djadir ibn Omar 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Ja od mikołaja dostałem wpierdol :P Nie wiem za co bo byłem grzeczny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Musiałeś być niegrzeczny skoro tak się stało:D hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Grudzień 6, 2011 Kasa i prince polo :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 6, 2011 12skizto No to niezły prezent:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zadziorna jestem i tyle:) Napisano Grudzień 6, 2011 fajniutki zestaw: sól do kąpieli,olejek i świecę zapachową-od ex męża:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Grudzień 6, 2011 Akurat w tym roku Mikołaj mi OSTRO poskąpił :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja dostałam niezapowiedziane Napisano Grudzień 6, 2011 kolokwium :-) Ale zaliczyłam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Ja dostanę do 00:00 Dodga Chargera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawa-Tywa :* 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Skizto - TO i tak dobrze :O Ja dostałam tylko czekolade, 3 batony, chawłe i marcepana :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Grudzień 6, 2011 Prawa - od kafeterian nic nie dostałam. A Ty pisałaś, że kafe to rodzina! A z racji iż jestem dzieckiem to powinniście mi coś sprezentować ZAPAMIETAJCIE TO NA PRZYSZŁY ROK! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Prawa-Tywa :* To i tak dobrze:) Niektórzy mają rózgę na dupę i wielki h u j Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyyyna19 Napisano Grudzień 6, 2011 A mi tata dodał 2.500zł do auta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 4837684937897 Napisano Grudzień 6, 2011 aids , hiv, kiłe, białaczke i żółtaczke i sraczke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawa-Tywa :* 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Skizto - TO zgłoś się do Kafeteryjnej Matki - Modeny mi dała Bana Liryczna - Ale ja nie lubie czekolady a to prawie wszystko w czekoladzie było :O poza marcepanem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 6, 2011 4837684937897 podziel się chamie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
józef oleksy tymczasowy 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Pod górkę miał do mnie i nie dotarł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Grudzień 6, 2011 Podobno Ty tu jesteś cesarzową, a nie jakaś tam modena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawa-Tywa :* 0 Napisano Grudzień 6, 2011 NO właśnie, ja jestem Cesarzową i nie moge spoufalać sie z poddanymi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kdoddjodjdjaojdada Napisano Grudzień 6, 2011 ile kasy skitzo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Prawa-Tywa :* Taka jesteś cesarzowa jak Królowa Elzbieta dziffka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawa-Tywa :* 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Ide zaraz spac Skizto, pozdrów Lookrecje od cioci Prawci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konstantynopolitańczykowian 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Prawa-Tywa :* dobranoc:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prawa-Tywa :* 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Liryczna - dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
|||O...N...A||| 0 Napisano Grudzień 6, 2011 Skarpetki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach