Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spruce

życie i praca w co sligo IE- jak jest??

Polecane posty

Gość spruce

Witam wszystkich forumowiczów :) chciałabym wyjechać z kraju, nie będę rozpisywać się o powodach bo chyba nie starczyłoby mi siły i miejsca...wiem po prostu, że chcę wyjechać stąd.... Byłam kiedyś na wyspie ( Irlandia), w jej południowej części...to było kilka lat temu - mam bardzo dobre wspomnienia..:) chciałabym jednak zapytać czy ktoś z Was był w Sligo, czy wie jak się ma sytuacja ze szkołami dla dzieci - córka ma 9 lat, jak mieszkania , praca? (ja myślę o założeniu własnej działalności, ale to się jeszcze zobaczy) . W miarę swobodnie rozmawiam po angielsku, więc z tym mam nadzieję nie będzie problemu... :) jeśli ktoś był lub mieszka w Sligo proszę o info jak tam jest..z góry dzieki..

Gość spruce
To jeden z przykładów dla których nie warto w tym kraju być..

Gość lopae
wal się na ryja. jedź szukać murzyna, który cie przygarnie, wycieruchu 🖐️

Gość Fafinette
kolejna nieudaczna macica, co nie daje tu rady i szuka ratunku w arabusach :O

Gość spruce
dysponujecie zbyt krótkimi.......... nie tylko umysłami!!!, że stać Was na aż tyle....

Gość hshshdhd0982726
Znam Sligo,niewielkie ponure miasto w ktorym nic sie nie dzieje poza tym ze dopadla je koszmarna recesja,nie polecalabym akurat tego miasta,wszyscy stamtad powyjezdzali bo tam nie ma pracy zostaw maila albo jakis kontakt to popiszemy,bo w tym rynsztoku nie ma sensu