Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adddda

Pytanie do facetów!!!

Polecane posty

Gość adddda
z jednej strony nie jestesmy dziecmi zeby tak się kryć a z drugiej strony coś mnie hamuje

Podoba Ci się pociąga chcesz z nim seksu... a dlaczego bez zobowiązań? Czemu nie chcesz z nim być? I czemu w hotelu? 💤

Gość adddda
nie mogę w domu, bo że tak powiem nie wypada. u nas to jest tak że wynajmuję go jako podrzędną firmę i nasze rozmowy są typowo biznesowe czasami schodzą na inne tematy jak mamy więcej czasu

Gość adddda
3455 666 666 no dobra powiem mu tak a co będzie jak na następny dzień jego już nie będzie w pracy tylko ktoś inny?

Gość adddda
no własnie ja mam męża, nie to że między nami jest źle czy coś się nie układa po prostu jestem typowo poligamiczną osobą i własnie on o tym wie że mam kogoś....

Gość adddda
:) juzek się wkurzył :)

Gość gfdgdfgs
ty szmato

Gość adddda
no i też tak własnie myślałam :( wiem że to nie w porządku, ale normalnie to jest silniejsze ode mnie

Gość roman_rencista
aaaaaa Czyli tania kurewka? Niepotrzebnie sie pociłem, trzeba było od razu

Gość proka
zaraz ją tak oceniacie, przez to że babka ma pociąg do innego faceta poza mężoem to zaraz musi być kurewka! Addaaa zanim cokolwiek postanowisz musisz się zastanowic czy on jest wart twojego małżenstwa

Gość gfdgdfgs
Jak mozna byc taka szmata? Niby dobrze z mezem ale jednak mam na niego taka ochote ze sie nie moge powstrzymac. Ja pierdole. To jest zalosne. Po chuj sie zenilas? Zwykla kurwa z ciebie. :(

Gość gfdgdfgs
Pewnie ze strach sie hajtac. Maz pewnie nie zdaje sobie sprawy ze wyszedl za kurwe.

Gość proka
nie mam nikogo po prostu ją rozumiem, podejrzewam że po prostu jest na zakręcie, też miałam podobną sytuację tylko że miałam tylko chłopaka a nie męża i też miałam takie dylematy, adddaaa myślę że jeżeli jesteś w związku i myślisz o kimś innym to powinniście popracować nad swoim związkiem anie przekreślać go z powodu twojego pożądania!!!

no własnie ja mam męża, nie to że między nami jest źle czy coś się nie układa po prostu jestem typowo poligamiczną osobą i własnie on o tym wie że mam kogoś.... :O :O :O masakra :O mąż wie że masz kogoś...? :(

Otóż to... Chyba nie zdaje sobie sprawy z tego co będzie po seksie... Klamka zapadnie... Autorka jakaś nie myśląca jest... :O