Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupys

Osteopatia

Polecane posty

Gość pupys

Znacie tą dziedzine? Ktoś z was korzystał?

Gość iwona786
Tutaj http://rehabilitacjafizjomed.pl/osteopatia/ jest wszystko wytłumaczone. Świetnie działa na bóle głowy i stres. Nie wiedziałam, że coś takiego w ogóle istnieje. W Fizjomed mi o tym powiedzieli i faktyczni zdecydowałam się na takie rozwiązanie. Nie żałuję.

Gość gość
Ja korzystałam z osteopatii. Po ciąży miałam straszne problemy z kręgosłupem. Dość często mnie bolał. Poza tym doskwierała mi rwa kulszowa. Bóle coraz bardziej się nasilały. W końcu mój mąż zaczął pytać się wśród znajomych czy znają jakiegoś specjalistę od kręgosłupa. W ten oto sposób trafiłam na http://ctkregoslupa.pl/ we Wrocławiu. Ludzie tam naprawdę wiedzą co zrobić, żeby pacjent czuł się lepiej. Aktualnie bóle kręgosłupa są tylko przykrym wspomnieniem.

Gość gość
Ja z usług osteopaty korzystałam tutaj http://rehaorthopedica.pl/. Nie podchodzą do pacjenta schematycznie, każdy jest dla nich jednostką indywidualną, wymagającą wiele uwagi. Bardzo skrupulatnie podchodzą do leczenia.

Gość gość
Najlepszego osteopatę spotkałam w Krakowie. Cierpiałam na ciągły ból pleców. Dopiero po wizycie w klinice Rehaorthpedica, stwierdzono u mnie zablokowanie kręgów i podjęto odpowiednie leczenie. Dzisiaj o bólu pleców mogę zapomnieć ;)

Gość gość
Wizyta u osteopaty - cel wizyty inny niż kręgosłup, brak jakichkolwiek bóli. Nastawienie C3 bez żadnych wskazań, bez żadnych bóli. Po wizycie ból i pieczenie całego karku ( od potylicy) promieniujący na plecy do wysokości łopatek. Dlaczego? Co on mi zrobił?

Gość gość
Dodam tylko, że minął już tydzień od wizyty, a ból i pieczenie nadal się utrzymuje.

Gość gość
Z pomocy osteopaty postanowiłam skorzystać, kiedy żadne inne metody już nie pomagały. Chodziłam na wizyty do REHAORTHOPEDICA pół roku i próbowałam pozbyć się problemów z bólami głowy. Byłam zaskoczona tym, że terapia rzeczywiście przyniosła spodziewany efekt i teraz bóle głowy ustąpiły całkowicie. Polecam - naprawdę warto spróbować.

Gość gość
Od paru lat towarzysz mi przewlekły ból kręgosłupa i żaden z lekarzy nie był w stanie mnie wyleczyć. Dowiedziałam się o leczeniu osteopatii i naprawdę pomogło, przyczyna leżała dużo głębiej niż inni lekarze twierdzili. Jak mogę komuś polecić to bardzo dobrą kliniką osteopatii jest Rehaorthopedica w Krakowie, maja tam świetnych specjalistów.

Gość Ania

Bardzo często podczas miesiączki mam bardzo silne bóle. Nie raz nie mogłam przez to pójść na uczelnie. Zapisałam się na zajęcia z osteopatii bo słyszałam , że to bardzo pomaga. I tak rzeczywiście jest , już po kilku zajęciach zauważyłam , ze podczas miesiączki moje bule są mniejsze. Ja chodzę na te zajęcia do Rehaorthopedica w Krakowie i polecam ich bardzo

Gość Ewelina

Ja korzystałam z terapii osteopatycznej podczas ciąży, ponieważ miałam silne bóle miednicy i kręgosłupa. Terapia fenomenalna, pomogła ze wszystkim, ale to pewnie też zasługa dobrego specjalisty, bo specjalnie udałam się do Rzeszowa do Pana Mazura z Mazura Osteopatia i Fizjoterapia bo dużo osób go poleca. 

Gość Kajo

Polecam serdecznie www.znajdzgabinet.pl , szybko i sprawnie znalazłam osteopatę z mojej okolicy! 

Gość Marek45

Jeżeli chodzi o osteopatię polecam Rehaorthopedica w Krakowie . Świetni specjaliści , umieją doradzić i pomóc . 

Zależy w jakim stanie się trafi do fizoterapeuty, ale nie zawsze są to bezbolesne zabiegi - przynajmniej na początku. Ale nie ma się co bać, to nie jest jakiś ból, nie jest aż tak intensywny. Potrzebnych jest kilka spotkań. Generalnie mi pomogły - więc polecam.

Polecam zerknać sobie tutaj:

http://ortopedyczne.pl/fizjoterapia-co-to-jest-kiedy-warto-sie-na-nia-zdecydowac/

Na stronie jest artykuł opisujący przypadki, w których warto jest zastanowić się nad rehabilitacją. Nawet jesli zabiegi maja być prywatnie.