Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę wstać o 5 rano

Na którą chodzicie do pracy i po ile godzin pracujecie?

Polecane posty

Pytam z ciekawości, zastanawiam się jak jest łatwiej ja jak dotąd nigdy nie pracowałam od poniedziałku do piątku, ale niestety weekendy mialam zajęte czy to sobota czy niedziela no i godziny byly slabe bo najczesciej od 14 do 22 :O teraz pracuje po 12 h z jednej strony to duzy plus bo czesciej ma sie wolne, ale z drugiej strony jak mam np. takie 3 dni z rzedu na 7 do 19 to są to dni wyjete z zycia :O ale i tak nie wyobrazam sobie poki co pracowac codziennie od 7 do 15 a jak jest u was?

jutro musze wstac tak wczesnie, a nie moge spac zaparzylam sobie melisę ech i te 12 h to na ciągłych obrotach

Gość ferynanded
Przychodze miedzy 6 a 10, zalezy na ktora mi sie aktualnie chce, a pracuje od 5 do 12 h, zalezy jak wyjdzie

Gość Pola z Krakowa
ja wstaję o 4.20 do pracy mam na 8 do 12 w innym gabinecie od 13 do 19 jestem w domu na 19.40 masakra

Gość dirrtuja
Ja mam zmiany raz 0d 6 do 14, a innym razem od 14 do 22. I nienawidzę, bo często tak jest, że kończę 2 zmianę o 22 i w domu jestem o 23, a następny dzień mam na 6 i wstać muszę o 4,30:o wtedy jest masakra.

Gość agnaaaaaaaaaaaaaaaa
od poniedzialku to piątku od 8 do 15.

Gość Pola z Krakowa
ja muszę użerać się z wrzeszczącymi pacjentami cały boży dzień od pon do piątku w weekend nikt absolutnie nikt nie wyciągnie mnie do pracy

24 h jednym ciągiem to ja bym chyba nie wytrzymala a do tej osoby ktora pisala ze pracuje raz na 6 a raz na 14 ty wiesz ze to nielegalne isc na druga zmiane a potem na pierwsza? przeciez to nawet 8 godzin nie mija :O

POla z Krakowa> jestes lekarzem? pielęgniarką?

Gość gedoline
ja pracuje w domu czyli zaczynam gdzies miedzy 7 a 9 i w zaleznosci od ilosci pracy do 4, 6 lub pozniej. Zalezy czy mam spotkania w miedzyczasie na miescie, bo wtedy siedze dluzej nad innymi sprawami. Ale oszczedzam dojazd.

Gość -pracująca
od poniedziałku do piątku od 8.15 do 16.15 czasami urwie się człowiek te 10 czy 15 min, rano też zanim zacznie się robotę to do 9 się schodzi, a czasami (bardzo rzadko trzeba przyjść trochę wcześniej żeby się z wszystkim obrobić) Sobota, niedziela WOLNE!!! a w pon. znowu do kołchozu :D

Gość dirrtuja
Nielegalne, legalne... cieszę się, że mam pracę. Mój kierownik też czasem tak przychodzi więc nie tylko ja jestem pokrzywdzona. No, ale fakt wyspać w tych dniach w ogóle się nie da.

Gość dirrtuja
No i ja pracuję 7 dni w tygodniu, ale mam czasem wolne jednak wolne rzadko wypada w weekend. Ale takie uroki tej pracy pracuje w handlu.

Gość Pola z Krakowa
jestem ortodontą

Gość Mlodaaa żona...
Ja niestety obecnie nie pracuje i szczerze mówiąc mam dość siedzenia w domu:( A jak pracowałam to od 7 do 15, potem od 7 do 19 lub od 19 do 7..

Gość gość
ja chodzę na 7.30 a kończę o 15.30... wstaję o 6.

Gość monika_7
ja mam ten tydzien 7-15 wstaje 4,30 do soboty a kolejny od wtorku do piatku 10-18

Gość gość
na 9:00 do 16:00

Gość gość
od 10.00 do 15.00 10 funtów/godz żyć, nie umierać!

Gość gość
9-17 wstaję o 8