Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonaty - on

żona nie chce się ze mną kochać, bo....

Polecane posty

Gość żonaty - on

Moja żona chce dziecka. Od 2 lat suszy mi głowe. Powiedziałem że sie staramy na spokojnie. To ona poleciala do lekarza robic badania i mnie teraz zmusza od 3 miesiecy zebym poszedl zbadac sperme. odmowilem, bo nie wiedze takiej potrzeby to od 2 miesiecy nie ma seksu, nie sypia ze mna w jednym lozku. zamyka sie w drugim pokoju. idzie na obiad po pracy do swojej matki a mi kaze robic sobie samemu bo nie widzi takiej potrzeby. Malo sie do mnie odzywa i ma wielkiego focha. co robic?bo badanie nie zamierzam zrobic.

Gość raafaello87
Iść na dziwki albo na dyskotekę

Gość warany z Tirany
rozwieść się albo pogodzić z tym, że jej zawsze będzie na wierzchu. Baby już takie są. Przez kompromis rozumieją zgodę na to co sobie wymyśliły

Gość DruidMorales
co z ciebie za facet, jakiś klusek .. gadasz pierdoły jakbyś nie umiał w ogóle podniecić swojej kobiety .. wyobraź to sobie że one tez lubią sex

Gość Erotyczny Zboczeniec
To weź sobie sasiadkę do dupczenia.

Gość żonaty - on
mało smieszne pytam powaznie jak ja zalagodzic

Gość mufina
ona zachowuje się jak dziecko, poza tym szantażuje cię, jakas dziwna

Gość a co mi tam!
to jak zajdzie w ciąże to przynajmniej będziesz wiedział, że nie twoje, skoro Ci nie daje:d

wsadź jej nagle niespodzianie oprzyj ją o ściane i ładuj tak długo aż będzie prosiła o litość dławiąc się z rozkoszy a potem powiedz że wyobrażałeś sobie że robisz to z jej babcią dlatego tak dobrze Ci poszło :classic_cool: pójdzie jej w pięty

Gość Jordan Chase
Zwiąż ją, zaknebluj i molestuj tak długo aż będzie miała orgazm

Gość lilyqwue
zrób te badania człowieku, nic dziwnego, że ona nie chce się narażać na poronienie jeśli masz bakterie w spermie itp

Gość ty jesteś facet czy klucha?
Co ona ma Tobie do rządzenia????? Nie daj się, jak nie chce się bzykać to idź na spacer z jakąś małolatą, tak żeby to widziała, albo delikatnie daj jej do zrozumienia, że ty możesz się innym podobać ( w sensie niech zobaczy jakiś miły sms- cokolwiek), nie daj sobą manipulować, jak ci zależy to postaraj się ją podjarać i sama zmięknie

Gość nutkiki
idz na badanie, dlaczego unikasz tego jak ognia i wykluczasz tą opcje. Twoja zona powinna pomyslec o badaniu spermy przed slubem no ale skoro jej to przyszło teraz do głowy.. to trudno, MOZE dowiesz sie czegos wiecej o sobie , niz tylko tyle ze plemniki sa ruchliwe. moze nawet bedziesz dumny z tych wynikow?? nie badz uparty , czasem mozna isc na kompromisy, no ale zonka troche przesadza z zachowaniem...

Gość jeśli ona je i pierze za twoje
to sprawa jest prosta, tylko Ty dupo na to nie wpadłeś

Gość g8idea
A czemu właściwie nie chcesz zrobić tego badania? Jaka jest przyczyna?

Gość nie napisał, że w ogóle
nie chce, ale nie chce być zmuszany, co to kurwa ma być

Gość g8idea
a co ma być? ludzie wyluzujcie, małżeństwo to nie jest jakiś poligon wojskowy gdzie toczy się jakaś ustawiczna wojna, tylko wspólne życie we dwoje, pomaganie sobie, rozumienie się i wspieranie (a przynajmniej w idealnym świecie tak powinno być ;p) jak go żona prosi o te badania, bo jej zależy, to czemu właściwie nie miałby ich zrobić ? przecież nie ma jakiegoś wyraznego powodu, a przynajmniej nie napisał, więc co mu szkodzi pójść z tą swoją żonką na badania i sprawić by poczuła że zależy mu na jej zamiarach? Jakbym ja miała walczyć tak z chłopem o każdą pierdołę zamiast umieć się normalnie dogadać, to raczej faktycznie bym mu dała krzyżyk na drogę i życzyła dużo szczęścia w następnym związku ;)

Gość HYHEHYMFFFFFFF
NIE BIADOL JAK CIOTA! BĄDŹ FACETEM! ZRÓB JEJ DZIECKO!

Gość HYHEHYMFFFFFFF
FACET BEZ DZIECI JEST JAK FRAJER.

Gość żonaty - on
nie chce zrobic badania bo wiem ze z moja sperma jest wszystko ok. 8 lat temu moja byla dziewczyna zaszla ze mna w ciaze ale usunela. wiec ja moge miec dzieci. wiec nie widze powodu by sie badac. nie moge przykrecic zonie kurka z kasa bo ona ma swoje konto i zarabia na takim samym poziomie jak ja.

Gość milicjant obywatelski
ty jakiś pojebany jesteś,wywalasz tu swoje żale ,jesteś niby mężem a, na takim forum zadajesz takie pytania ? w chuja walisz

8 lat temu,to bylo 8 lat temu.teraz moze masz siedzaca prace,nosisz telefon w kieszeni z przodu,palisz papierosy,starzejesz sie,mieszkasz w miescie,zle sie odzywiasz i sperma moze miec gorsza jakosc.jesli zona ma wiecej niz 25 lat,to sie jej nie dziwie,bo czas na dziecko,a ty sie zachowujesz jak jakis gowniarz co sie obawia o wlasne ego

"od 2 miesiecy nie ma seksu, nie sypia ze mna w jednym lozku. " musisz wytłumaczyć żonie, ze miedzy seksem a dziećmi zachodzi istotny zwiazek :D co robic?bo badanie nie zamierzam zrobic. może powiedz jej o swojej byłej ? a tak w ogole to chyba jesteście doroslymi (?) ludzmi i takie problemy załatwia sie poprzez normalna romowę a nie szopki w stylu szlaban na seks, obiady poza domem i pytanie na forum co dalej :O