Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rada porada???????????????

CO Z TA LUTEINA???

Polecane posty

otoz mam takie pytanie..dzis mam 25dc drugi cykl od poronienia pierwszy w staraniach...mam pytanie dot luteiny...jesli teraz przykladowo bylabym w ciazy czy moge zaczac brac luteine tak profilaktycznie..a jesli nie jestem w ciazy to czy jesli zaczelabym brac 1tab dziennie to przyspieszylaby ona @??nie mieszkam w Pl wiec ciezko mi zapytac sie o rade lekarza

up

Gość tak mozesz brac
luteine bedac w ciazy

nawet domniemanej ?? ;) mam pobolewanie podbrzusza,brodawki wieksze,lekkie mdlosci i nie wiem czy sse je wmawiam czy faktycznie zaskoczylo...jest to 25dc a ja mam cykl mniej wiecej 30-35 wiec jeszcze mam czas na testowanie a na objawy to za wczesnie raczej cociaz juz sama nie wiem..poczekam 10 dni i zatestuje

no kobietki niech mi ktora odpowie prosze !!

luteina w ciazy owszem..na wywolanie tez ale ja radze wstrzymac sie do zrobienia testu i wtedy ewentualnie zastosowac :)

Gość extremum
mi dr gin. zaleciła tak : gdy w dniu spodziewanej miesieczni jej nie bedzie to od dnia następnego brac luteine , akurat ja mam podjęzykowa wiec 2 razy dziennie po 2 tabletki i tak przez 2 tygodnie w ciagu tego czasu zrobic test i leciec do ginekologa Luteina nie zaszkodzi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja jestem po 1 poronieniu i stąd te zalecenia