Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babinek

Dlaczego jedne kobiety lubią oglądać męskie genitalia a drugie nie lubią?

Polecane posty

Bo facet nagi jest brzydki, a kobieta piękna, oprócz tego poprawia elekt wizualny bielizną itp, a facet w kalesonach jest raczej odrazający (o dziwo niektóre kobiety to lubią).

Gość może Ty jesteś..
inni dbają o własne ciało, aby wyglądać nago..ponętnie:classic_cool:

Wydaje mi sie ze te kobitki, ktore maja wieksze libido lubia, a te bez libido, a tekie tez sie zdarzaja z tego co wiem, pewnie nie lubia. Zalezy tez jakie genitalia sa do ogladania. Jesli mowimy o penisie 8cm, to nawet te z wysokim libido pewnie nie beda sie tym widokiem delektowac...

Gość ZE STRACHU
moja koleżanka mówiłaa że jak 1 raz zobaczyła to się zastanawiała jak to ma w nią wejść,to wygląda jak narzędzie tortur,jest brzydkiego koloru,sine ,oślizłe

Gość aneczzzka
Chyba każda lubi :) Jak można nie lubić jednej z wartościowszych części facetów? _________________________ Dobry sexshop? Dyskrecja.pl

Bo kobiety nie są wzrokowcami - zwykle zdjęcia nie są nam potrzebne, żeby się podniecić. Poza tym większość mężczyzn wykazuje wybitnie mało fantazji podczas robienia sobie zdjęc i kiedy się zobaczy jedno, to jakby się widziało wszystkie :P

ja uwielbiam męskie genitalia :) nie ważne duże czy małe, krzywe czy proste :) a mężczyzna w kalesonach jest bardzo pociągający :)

Gość eksperymentator
nei_nei, a jak znajdujesz moje? :)

Gość eksperymentator
BO JEDNE SOM MONDRE A DRÓGIE GUPIE

Gość mariola z domu ona
"Bo facet nagi jest brzydki, a kobieta piękna, oprócz tego poprawia elekt wizualny bielizną itp, a facet w kalesonach jest raczej odrazający (o dziwo niektóre kobiety to lubią)." ---jeszcze zapomniales napisac zes sam glupek.To byl by komplet.Kadz tak dalej facetkom baranino-kadz.Im w to graj.Tyle ze wypisujesz zwykle kretynizmy.

Gość mariola z domu ona
Prawda jest taka ze i my i wy jestesmy wszyscy tzw.wzrokowcami.nam sie podobaja faceci-tez nadzy a wam-my...Tak wyglada prawda bez zbednych zaklaman i nie ma co wypisywac jakichs dziwnych rzeczy jak ten facet wyzej.naprawde.