Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Czy zdarza Wam się płakać w samotności?

Polecane posty

Odźwierny witaj.. Drogi znajomy.. zdarzalo się w towrzystwie, w kolejce w banku.. a co dopiero w samotnosci..

w zadnym topiku nie mozna porozmawiac, bo to cos wpierdala sie wszedzie. ide. dobranoc Odźwierny :)

Dobranoc Vodka Zresztą ze mną raczej normalnie nie porozmawiasz. Nudzę i nie umiem rozmawiać. Trzymaj się.

kafetoster To witaj. TakaMALAjedna Świat wirtualny tworzą ludzie, więc również po części jest realny. Nie da się tego rozgraniczyć przecież. Chodzi o świat realny.

rolusiakrak Napiszę Ci szczerze, że jak czytam niektóre tematy to przygnębienie większe ogarnia. Dobranoc

TakaMALAjedna Napisałem tylko, że kończę i pożegnałem się z Tobą i Innymi. Trzymaj się i nie bądź wredna dla Vodki, proszę.

Gość jeśli płaczę to tylko w
samotności, ale rzadko płaczę. Publicznie "płaczę" z powodu alergii - czasem idę ulicą, a łzy ciekną mi ciurkiem :-D

Gość dorcia.33
ano zdarza sie,ostatnio dość często np.dzisiaj,córka poszła do szkoły a ja płacze bo po opłaceniu wszystkich rachunków zostało mi na życie do końca miesiąca 280 zł a za chwile święta:(

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
Placze tlyko i wylacznie na pogrzebach i na filach...aaa i czasami jak widze tematy o maltretowaniu dzieci,zwierzat....w kolejce w banki NIGDY:P Czasami tez placze ze szczecia:D