Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna/głupia/zakochana...

Przykra sprawa.....

Polecane posty

Gość przykra sprawa ...
Weź się już nie kompromituj ....spadaj do MOPSU po zasilek na dzieciaka, puszczalska lafiryndo. Dobrze Ci tak, kretynko. Puścić się umiałaś, a o antykoncepcji nie slyszałaś? W szałasie sie wychowałaś? Zal.

Gość Zakochana mama...
To chyba ja mam nienormalnego faceta. Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka skoro Ty nie bierzesz takich kobiet. A jeszcze jedno, ja nigdy nie szukałam "tatusia" dla swojego syna, faceci sami do mnie się kleili:) Z reszta nie będę z Tobą więcej dyskutowała

Gość Zakochana mama...
Mariane nie będę z Tobą dyskutowała. Mam troche życia za sobą i znam wielu facetów. To że akurat Ty nie chcesz kobiety z dzieckiem, nie znaczy że nikt nie chce i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka.

Gość Mariane Koniuszko
Pewnie sami stulejarze albo desperaci, ktorzy chcieli poruuchac i dali sie zlapac w twoje sidla :D🖐️

Gość Zakochana mama...
Żeby zabić twoja ciekawość to żaden z nich mnie nie przeleciał. Żal mi Ciebie. I nie o tym temat, zajmij się problemem autorki a nie moim.

Gość Mariane Koniuszko
Ok, w takim razie ostatni post. Naprawde musza byc nienormalni, skoro zwiazali sie z samotna matka, a nawet nie uprawiali z nia seksu :o Moze to jacys pedofile, ktorzy lecieli na twoje dziecko(dzieci?) :classic_cool:

to że na imprezie to jedno ale żadna patologia byłam z nim 8 miesięcy to mało? a po drugie to żadnego zasiłku nie potrzebuję zadałam wam jedno pytanie a widze milion odpowiedzi tylko pare na temat.

Gość CarrieBradshaw-Presston
Trzeba bylo mu powiedziec, ze praktykujesz tylko anal, bo dziewictwo trzymasz do slubu 🖐️

Gość Zakochana mama...
Ciężko by im było lecieć na mojego syna. Bo on zawsze jest ze mną. A jak jestem w pracy to jest z moją mamą. Proszę Cię nie wnikaj w moje życie. I nie obrażaj wszystkich. A mój parter jest ze mną bo mnie kocha, a nie żeby mnie zaliczyć. Gdyby tak było dawno by ode mnie uciekł.

a ty przykra sprawa do roboty a nie siedzieć na forum to tobie raczej by się zasiłek przydał :D a dwa to jak bum poszła do gina to by mi nawet niedał tabsów więc nie wiem po co się kompromitujesz jak taki mądry jesteś :P

A slyszalas o czyms takim jak prezerwatywy ?

Myślałam że prezerwatywy są dla facetów a nie dla kobiet :) zresztą po co mi tu prawisz jakieś morały?Nie o tym pisałam temat?

Koorwa, ale chyba nie tylko w jego interesie jest sie zabezpieczyc...

Tak napewno w interesie 15 latki. To było dawno więc po co to ciągniesz?

Gość Zakochana mama...
Samotna/... nie dyskutuj z nimi bo to nie ma sensu oni i tak chcą Cię pogrążyć i zrobić z Ciebie nie wiadomo co. Poradzę Ci tylko tyle,że zrób to co podpowiada Ci serce. Ja na Twoim miejscu zachowywałabym się normalnie tak jak do tej pory. Jeżeli chłopakowi by na Tobie zależało z pewnością sie odezwie.

Dziękuję za chociaż jedną odpowiedź dotyczącą tematu :) bardzo dziękuje

Serce podpowiada mi, że powinnam strzelić sobie w łeb :o

Podszyw

Gość przykra sprawa ...
a ty przykra sprawa do roboty a nie siedzieć na forum to tobie raczej by się zasiłek przydał a dwa to jak bum poszła do gina to by mi nawet niedał tabsów " Jasne, na tabsy za młoda, ale do ruchania to już ok? Załosna dziewczynka. Współczuję dziecku takiej "mamusi" .