Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała śliwkaa

jakie macie zdanie?

Polecane posty

Gość mała śliwkaa

czy fair jest tłumaczyć zdradę argumentami: -bo czułem się dla ciebie obojętny -bo starałem się coś zmienić a ty tego nie doceniałaś -bo byłaś dla mnie niemiła -bo przytyłaś i przestałaś mnie pociągać dodam że jestesmy/bylismy razem 8 lat, dzieci nie mamy, mozna powiedzieć, że to ja zarabiałam na dom i pilnowałam żeby wszystko trzymało sie kupy. Może przesadziłam i miał za dobrze? A może ze mną coś nie tak? Jakie macie zdanie na ten temat?

zdrada to zdrada nie ma co tłumaczyć, bo nic nie jest wytłumaczeniem na zdradę... kopnąć w dupala i tyle.... Chciał to zdradził... Nie z tych to z innych powodów, ale powód główny jest jeden: CHCIAŁ TO ZDRADZIŁ

na zdradę nie ma żadnego wytłumaczenia to po pierwsze a po drugie zdradzają ludzi słabi,tchórzliwi i obojętni na uczucia partnera z którym są!!!

Gość nceownvjce
kolejna wszystko ja, ja , ja po chuj zastanawiasz sie nad mysleniem jego kutasa? jego wlasciciel jest nic nie wartym lebrem:D

Gość cecek
Niepotrzebnie się przyznawał, ale każdy z tych czterech powodów może być przyczyną. Kumulacja takich powodów to prosta droga do tego co się zdarzyło. (może poza powodem drugim, który de facto jest wymówką).

Gość cecek
"na zdradę nie ma żadnego wytłumaczenia to po pierwsze a po drugie zdradzają ludzi słabi,tchórzliwi i obojętni na uczucia partnera z którym są!!!" Zdradzają ludzie, którzy mają opcje i którzy mają za mało seksu w związku - to jest wytłumaczenie. Wręcz powiem, że tchórzliwi, z poczuciem zagrożenia nie zdradzają.

Zdrada to przede wszystkim świadome zranienie osoby którą sie kocha.Ich uczuć. To niedojrzałe zachowanie. Żadne tłumaczenie nie pomoże. Myśle że to poprostu nuda i czysty popęd. Ale przyczyn jest wiele jak wiele charakterów które zdradzają.

Zdradzają ludzie, którzy mają opcje i którzy mają za mało seksu w związku - to jest wytłumaczenie" chyba jakiś żart :) jesli masz za mało seksu w zwiazku i robisz skok w bok to jest wytłumaczenie ? hahahahaha,dobre

Zdradzają ludzie, którzy mają opcje i którzy mają za mało seksu w związku - to jest wytłumaczenie. Wręcz powiem, że tchórzliwi, z poczuciem zagrożenia nie zdradzają. Co to za bzdety :O?

Gość niunn
Na zdradę są wytlumaczenia zdradzaczy Ale nie ma usprawiedliwidnia etycznego. W zdradzie niekoniecznie musi być seks ale zawsze jest oszustwo nielojalność i kłamstwo.

Gość cecek
"Zdradzają ludzie, którzy mają opcje i którzy mają za mało seksu w związku - to jest wytłumaczenie" chyba jakiś żart jesli masz za mało seksu w zwiazku i robisz skok w bok to jest wytłumaczenie ? hahahahaha,dobre" Tak. Wyobraź sobie, że nie kochasz się z żoną od dwóch miesięcy, bo ją ciągle boli głowa (btw. masz predyspozycje aby znaleźć się w takiej sytuacji). O czym myślisz kiedy rozmawiasz z obcą, atrakcyjną babeczką. Jak jesteś zdrowy facet to o tym, aby zaspokoić swoje potrzeby seksualne. Jesteś poł roku w małżeństwie, ale poczekaj rok, dwa, trzy jak euforia minie.... Ludzie zdradzają, bo mają ochotę się gzić... to chyba nie jest jakaś tajemnica...??

Tak. Wyobraź sobie, że nie kochasz się z żoną od dwóch miesięcy, bo ją ciągle boli głowa (btw. masz predyspozycje aby znaleźć się w takiej sytuacji). O czym myślisz kiedy rozmawiasz z obcą, atrakcyjną babeczką. Jak jesteś zdrowy facet to o tym, aby zaspokoić swoje potrzeby seksualne" niezłe myślenie nastolatki z gimbusa :P Nie chce sie kochac żona = trzeba ją kantem zrobić Jak podrośniesz kiedyś to zrozumiesz że istnieje jeszcze takie coś jak rozmowa partnerów, wzajemne przezwyciężanie problemów, wspólna terapia jak jest juz bardzo źle,wizyta u seksuologa itd ...

Ludzie zdradzają, bo mają ochotę się gzić... to chyba nie jest jakaś tajemnica...??" to oczywiste ale nie musza sobie z zycia robić sodomy i gomory skoro mają mózgi :)

Tak. Wyobraź sobie, że nie kochasz się z żoną od dwóch miesięcy, bo ją ciągle boli głowa (btw. masz predyspozycje aby znaleźć się w takiej sytuacji). Ja bym zaprowadziła ją do lekarza,może to jakiś guz? :D Ludzie zdradzają, bo mają ochotę się gzić... to chyba nie jest jakaś tajemnica...?? Jest zasadnicza różnica między ochota a wprowadzaniem pragnień w życie:O

Gość mała śliwkaa
ale nie uważacie, że jeśli ktoś twierdzi że był nieszczęśliwy w związku- bo go olewała, bo była niemiła itp. to powinien raczej wziąć ją za kudły, posadzić na tapczanie i powiedzieć jej to wszystko, a nie pół roku łazić do innej baby, a swoją oszukiwać, kłamać, zdradzać. Zastanawiam się czy można to wybaczyć.

tak własnie uważamy. Ludzie ze sobą nie rozmawiaja, nie komunikują swoich potrzeb ale i " nie słyszą" tego o czym mowi partner. No i nie mają w zwyczaju walczyc o zwiazek kiedy coś sie zaczyna sypac. Lepiej i łatwiej wtedy chodzic na boki.

to powinien raczej wziąć ją za kudły, posadzić na tapczanie i powiedzieć jej to wszystko, a nie pół roku łazić do innej baby, a swoją oszukiwać, kłamać, zdradzać. " dokładnie !!!

Mała Śliwka:) będą z ciebie ludzie :) szanuj przede wszystkim siebie, wtedy inni też będą cię szanować :)