Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 stella2121

fanaberia?

Polecane posty

Go艣膰 stella2121

U偶ywacie szczoteczek elektrycznych, czy tradycyjnych? Te艣ciowa pyta艂a co chce dosta膰 na urodziny, powiedzia艂am 偶e tak膮 szczoteczk臋, no i.....wiadomo . Jeste艣cie zadowolone z efekt贸w dzia艂ania takich szczoteczek? Jaka艣 dobra i w miar臋 tania?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 szuruburuuu
jak dla mnie tradycyjna szczoteczka o niebo lepsza. elektrycznej u偶y艂am mo偶e ze cztery razy, a teraz le偶y gdzie艣 w szafce :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ere
Elektryczna dla tych, co maj膮 wzgl臋dnie proste z臋by (w mocno krzywych trudno doj艣膰 wsz臋dzie tam gdzie trzeba) i nie potrafi膮 obs艂ugiwa膰 zwyk艂ej (czy艣ci膰 z臋by trzeba jednak umie膰).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raczej denty艣ci nie polecaj膮
jeszcze te, co tylko si臋 kr臋c膮 - to p贸艂 biedy, ale te, kt贸re tak wibruj膮 - to ju偶 nie, bo mo偶e to by膰 szkodliwe dla z臋b贸w. Swego czasu dostalam tak膮 szczoteczk臋 w prezencie, wi臋c si臋 dowiadywa艂am. No i prawdopodobnie nie jest tak dok艂adna, jak tradycyjna. Ale mie膰 mo偶na :-) tylko nie rezygnowa膰 ca艂kowicie z "normalnej"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 romka.7
Moja siostra sobie kupi艂a w tamtym tygodniu i mnie te偶 namawia. Podobno komfort czyszczenia jest o niebo lepszy. Z tego co m贸wi艂a to ma Brauna , kupi艂a w media expert , jak膮艣 promocj臋 mieli, ale nie wiem czy jeszcze jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdfghjkl
Ja mam ju偶 trzecia elektryczna i jestem baaaardzo zadowolona.Nawet kole偶anki ze mam bielsze z臋by.Polecam bardzo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koszma
mam i nie u偶ywam, wol臋 zwyk艂膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tu艣ka19
Ja si臋 te偶 przymierzam do zakupu, bo ta zwyk艂a szczoteczka wichruje mi sie po miesi膮cu, nie wiem co mam z tymi z臋bami nie tak.U nas w Suwa艂kach tez jest media expert mo偶e tam mi doradz膮 jak膮 wybra膰,bo moja dentystka jest zdania 偶e mog臋 u偶ywa膰, ale jak膮 to mi nie powiedzia艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maniania.
po ile taka szczoteczka dobrej firmy?

Udost臋pnij ten post

to nie fanaberia, ja swoj膮 kupi艂am w rossmanie za ok. 40 dyszki, ale wybieraj膮c w艂a艣nie t臋 patrzy艂am czy s膮 do niej wymienne/zapasowe szczoteczki, wi臋c dla reszty familii dokupi艂am wymienne wk艂ady ale czy ona lepiej myje? bez nitki i tak si臋 nie obejdzie, mnie jedynie wkurza to wibrowanie nos mnie dramatycznie sw臋dzi ;) opr贸cz szczoteczki i nitek u偶ywam jeszcze tego: http://www.waterpik-sklep.pl/product_info.php?products_id=34 na allegro kupi艂am za 170 zeta daje czadu i troch臋 boli w pierwszym tygodniu, bo woda leci pod ci艣nieniem, szczeg贸lnie polecane dla os贸b z aparatami ortodontycznymi no i nie ma ryzyka bakterii pomijam fakt, 偶e ca艂a 艂azienka zachlapana :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tuska19
By艂am w kilku sklepach i najkorzystniej by艂o jednak w media expert :) Gratis dosta艂am p艂yn i past臋 do z臋b贸w blendamed. Szczoteczka Braun, czy艣ci super!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja wam powiem ze
mnie szlag trafil po 2 uzyciach, za bardzo mi reka wibrowala przy uzyciu

Udost臋pnij ten post