Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stella2121

fanaberia?

Polecane posty

Gość stella2121

Używacie szczoteczek elektrycznych, czy tradycyjnych? Teściowa pytała co chce dostać na urodziny, powiedziałam że taką szczoteczkę, no i.....wiadomo . Jesteście zadowolone z efektów działania takich szczoteczek? Jakaś dobra i w miarę tania?

Gość szuruburuuu
jak dla mnie tradycyjna szczoteczka o niebo lepsza. elektrycznej użyłam może ze cztery razy, a teraz leży gdzieś w szafce :)

Gość ere
Elektryczna dla tych, co mają względnie proste zęby (w mocno krzywych trudno dojść wszędzie tam gdzie trzeba) i nie potrafią obsługiwać zwykłej (czyścić zęby trzeba jednak umieć).

Gość raczej dentyści nie polecają
jeszcze te, co tylko się kręcą - to pół biedy, ale te, które tak wibrują - to już nie, bo może to być szkodliwe dla zębów. Swego czasu dostalam taką szczoteczkę w prezencie, więc się dowiadywałam. No i prawdopodobnie nie jest tak dokładna, jak tradycyjna. Ale mieć można :-) tylko nie rezygnować całkowicie z "normalnej"

Gość romka.7
Moja siostra sobie kupiła w tamtym tygodniu i mnie też namawia. Podobno komfort czyszczenia jest o niebo lepszy. Z tego co mówiła to ma Brauna , kupiła w media expert , jakąś promocję mieli, ale nie wiem czy jeszcze jest.

Gość sdfghjkl
Ja mam już trzecia elektryczna i jestem baaaardzo zadowolona.Nawet koleżanki ze mam bielsze zęby.Polecam bardzo.

Gość koszma
mam i nie używam, wolę zwykłą

Gość tuśka19
Ja się też przymierzam do zakupu, bo ta zwykła szczoteczka wichruje mi sie po miesiącu, nie wiem co mam z tymi zębami nie tak.U nas w Suwałkach tez jest media expert może tam mi doradzą jaką wybrać,bo moja dentystka jest zdania że mogę używać, ale jaką to mi nie powiedziała.

Gość maniania.
po ile taka szczoteczka dobrej firmy?

to nie fanaberia, ja swoją kupiłam w rossmanie za ok. 40 dyszki, ale wybierając właśnie tę patrzyłam czy są do niej wymienne/zapasowe szczoteczki, więc dla reszty familii dokupiłam wymienne wkłady ale czy ona lepiej myje? bez nitki i tak się nie obejdzie, mnie jedynie wkurza to wibrowanie nos mnie dramatycznie swędzi ;) oprócz szczoteczki i nitek używam jeszcze tego: http://www.waterpik-sklep.pl/product_info.php?products_id=34 na allegro kupiłam za 170 zeta daje czadu i trochę boli w pierwszym tygodniu, bo woda leci pod ciśnieniem, szczególnie polecane dla osób z aparatami ortodontycznymi no i nie ma ryzyka bakterii pomijam fakt, że cała łazienka zachlapana :)

Gość tuska19
Byłam w kilku sklepach i najkorzystniej było jednak w media expert :) Gratis dostałam płyn i pastę do zębów blendamed. Szczoteczka Braun, czyści super!

Gość a ja wam powiem ze
mnie szlag trafil po 2 uzyciach, za bardzo mi reka wibrowala przy uzyciu