Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona niesfornego męża

Problem z mężem!

Polecane posty

Mam dwoje dzieci i jakoś nie planuję pozostawiania kogokolwiek, więc nie do mnie ta śpiewka. Po porostu jakość wypowiedzi większości osób piszących w tym temacie przypomina mi rubrykę z Bravo Girl, czytanego 20 lat temu. Ten sam poziom świadomości i wiedzy, toczka w toczkę.

Wazektomia w Polsce nie jest nie legalna i nie ma żadnego problemu z lekarzem który to zrobi!!! Dzwonisz umawiasz się płacisz i załatwiasz sprawę. Moff Tarkin ma rację prezentujecie poziom dzieci :(

z wazektomia uwazajcie.mieszkam w NL,tu prawie kazdy po zakonczeniu prokreacji idzie na wazektomie...znajomy powiedzial,ze odczuwa po tym bole w jadrach.poszedl do lekarza i niby mu powiedziala ze takihc pacjentow ma gdzies 5ciu dziennie.to ma w sumie sens-nasienie jest tworzone,ale nie moze wyjsc,wiec tworzy sie cisnienie... ale fakt-z prezerwatywa nie trzeba wyskakiwac przed koncem!daj mu normalnie posuwac troche na zywca,a jak bedzie blisko niech zalozy kondoma i dojdzie w tobie:)

tak szczerze masz może i rację bo istnieje taki problem ale to problem każdej ingerencji w organizm. Ale to już sam operowany musi zastanowić się nad zaletami i ewent. wadami. A co do twojej teorii z gumką to jest małe ale... gumki pękają i nie dają pełnej gwarancji. Poza tym "niesforny maż" dalej stosując gumki za dwa trzy lata doprowadzi do tego że żona niesfornego będzie miała fobie przed seksem i najnormalniej rozpierdolą sobie życie. Pytanie co lepsze

S_M ale chodzi o działanie bez woli poszkodowanego. I wazektomi na żądanie nie można traktować jako uszczerbek na zdrowiu a poza wszystkim nie pozbawia cię ona zdolności płodzenia. A jedynie ją utrudnia :)

mozliwe,ze gumki pekaja...ja stosuje juz 1,5 roku i nie pekla ani razu..naprawde nie wiem co trzeba zrobic,zeby peklo.poza tym zawsze mozna leciec po tabletki po. wydaje mi sie,ze skazywanie sie na bol po wazektomii nie jest rozwiazaniem...pozostaje tylko podwiazenie jajowodow,ale to juz tylko w czechach

S_M jeszcze raz i dużymi drukowanymi!!! NIE JEST NIELEGALNA :D A to że lekarze boją się że komuś się odwidzi i zacznie ich po sądach ciągać bo jest dwuznaczny zapis w prawie to inna bajka. Szczególnie że są dy są niezawisłe (żaden na latarni nie zawisł) i robią w tym kraju co chcą.

Gość protnica
Boże, kobieto!!! Ciesz się, że on jest jeszcze na Ciebie napalony, że chhce to z Tobą robić! Jeszcze Ci slodko szepcze do ucha,ze "na chwilkę", tu tyle kobiet narzeka na faceta, ze już oni nie chcą się z nimi bzykać, Ty spójrz na swój problem z innej strony!

S_M mozna ja zrobic w Polsce ale tansza jest i legalna w Niemczech u polskiego lekarza ginekologa :classic_cool: Dla niektórychh kobiet tylko taka forma antykoncepcji jest mozliwa niestety. ;)

Gość jejuśku ludzie kochane
ludzie to wasze babcie potrafiły się bzykać i nie mieć 50 ciorga dzieci a wy nie wiecie jak to robić?po ile macie lat?po 12?

jejusku mówisz o babciach tych sprzed wojny czy tych z PRLu?:classic_cool:

Gość protnica
Boże, kobieto!!! Ciesz się, że on jest jeszcze na Ciebie napalony, że chhce to z Tobą robić! Jeszcze Ci slodko szepcze do ucha,ze "na chwilkę", tu tyle kobiet narzeka na faceta, ze już oni nie chcą się z nimi bzykać, Ty spójrz na swój problem z innej strony!

protnica a będzie chciał dalej po trzecim i czwartym dziecku? A będzie miął siłę jak już zarobi na to tałatajstwo?

a o wszystkich przecież jest tyle sposób oprócz gumki nie mieliście tego w szkole? nie znacie żadnego ginekologa?

Gość protnica
myśle, że powinna porozmawiac z mężem, bo to jest problem do rozwiązana, szczerze pogadać i wymyślić jakieś wyjscie, Ludzie mają wieksze problemy, autorka ma to szczęscie,ze jednak mąż ja kocha i się na nia napala. To tez jest plus

jejusku w PRLu aborcja była legalna i wiele kobiet stosowało ją jako srodek antykoncepcyjny :classic_cool: uwielbiam ta naiwnosc :D a przed wojną kobiety miały po kilka- kilkanascie dzieci wiele umierało w niemowlęctwie :D

v34 pieprzysz bez sensu-wszystkie usuwały albo wszystkie roniły

A ja z całą mocą podkreślę raz jeszcze, że współczuję facetowi takiej kobiety. I żal mi go serdecznie. Z resztą jak każdego, który musi znosić chorą umysłowo partnerkę. I nic mojego stanowiska w tej sprawie nie zmieni.

Gość protnica
Nie wiem czemu się az tak negatywnie wypowiadacie o jej mężu, zamiast konkretnie coś poradzić, Za chwile któras z Was założy temat: "mąz mnie nie chce, nie podniecam go" a tu chociaz żona podnieca męża i to chociaz ostro, mówi słodko do niej, problem który autorko tematu masz jest do rozwiązana- idźcie razem do ginekologa, porozmawiajcie ze sobą, seksuolog tez moze pomoże, jeśli sami nie potraficie. Uświadom sobie, ze na pewno nie ma dla niego piękniejszego uczucia niż bycie w Tobie.

Gość bbbeelka
a ja z moim chłopakiem współżyjemy od 6 lat i tylko stosunek przerywany i jak do tej pory nie zaszłam w ciążę - w sumie nawet bym się cieszyła gdybym zaszła to w końcu by się coś ruszyło w naszym związku bo 6 lat razem :) czasami się zastanawiam czy nie jestem bezpłodna :[

no mama mi opowiadala,ze jak poszla do ginekologa i stwierdzil ciaze,to kolejnym pytaniem bylo "czy chce pani utrzymac ciaze?", jak nie to od reki zabieg i po sprawie:P

poza tym mamy rok 2011 medycyna jednak poszła do przodu trzeba tylko chcieć i można się zabezpieczyć skutecznie-pewnie że zawsze jest minimalne ryzyko no to jak autorka tak się boi to niech pije szklankę wody zamiast albo się modli po każdym stosunku....hi hi

Gość protnica
Nie wiem czemu się az tak negatywnie wypowiadacie o jej mężu, zamiast konkretnie coś poradzić, Za chwile któras z Was założy temat: "mąz mnie nie chce, nie podniecam go" a tu chociaz żona podnieca męża i to chociaz ostro, mówi słodko do niej, problem który autorko tematu masz jest do rozwiązana- idźcie razem do ginekologa, porozmawiajcie ze sobą, seksuolog tez moze pomoże, jeśli sami nie potraficie. Uświadom sobie, ze na pewno nie ma dla niego piękniejszego uczucia niż bycie w Tobie.

bbbelka- nie jest bezplodna,po prostu twoj facet nie ma plemnikow w prejakulacie...moja kumpela 8 lat jechala na przerywanym i nic,potem sie chajtneli,zaczeli "do konca" i juz dziecko ma 3 lata:)

"cieszyła gdybym zaszła to w końcu by się coś ruszyło w naszym związku" Zajebiste zaiście :) Może by się wystraszył i by uciekł.... A może nie...

Gość knlsdax
Moff tarkin chyba ty jestes jakis psychiczny, dlaczego to tylko kobieta ma myslec o zabezpieczeniu jak facet chce por**uchac?? kobieta musi sie truc hormonami, zakładac jakies wkładki, krazki, a facet nie chce w gumce bo nie lubi no litosci....