Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość os3453453

Ocencie tego pieska

Polecane posty

moje psy tez wiekszosc czasu spedzaja na dworze maja swoje budy ( i tak spia w jednej ) dobrej jakosci jedzenie i duzo ruchu, ale balkon mam zawsze otwarty wiec jak chca moga sobie do domu wejsc, na noc biore je do siebie i spia sobie na lozku w pokoju ktorego nie uzywamy nie wyobrazam sobie trzymac psa na dworze 24godziny na dobe :/

chociaz uwazam ze gdybys choc na noc wzial go do domu to Tobie nic by sie nie stalo a on mialby cieplej.. bo buda czy ocieplona czy nie to jednak nie to samo. przejdz sie w dzien to rece zamarzaja.. a wez lez nieruchomo w budzie w nocy kiedy mroz wiekszy... :( postaw sie w jego sytuacji :) co Ci szkodzi wpuszczac go do domu na noc :)

Muszę stwierdzić że jesteś jakimś nienormalnym dzieckiem. Co dzień wrzucasz zdjęcie tego psiaka i pytasz czy się podoba. Ale po co? Chwalisz się nim czy jak. A tak przy okazji dokarmiam takiego kota przy śmietniku ocenisz czy ładny?

Gość os3453453
do domu go nie wpuszczę bo by nabrudził - a po za tym przyzwyczaił by się do ciepła. Budę ma wyścieloną siankiem i obłożoną kostkami ze słomy. Jestem facetem i właścicielem tego psa.

Gość os3453453
to nie miasto żeby trzymać psa w mieszkaniu - pies ma pilnować domu.

Gość os3453453
czy wy wiecie ile razy ja musiał bym go kąpać. Gdybym go trzymał w domu to nie mógł bym go na dwór wypuszczać bo nie wyobrażam sobie żeby mi brudził w mieszkaniu.

ciebie też w mieszkaniu nie powinno się trzymać,powinni zabrać ci tego psa bo nie nadajesz się na opiekuna-ciekawe co dajesz mu do jedzenia?

Gość os3453453
no to pewnie musieli by zabrać psiaki całej wsi - bo u nas wszystkie psy są na dworze w budach.

Gość ale bzdury piszesz, ja mam 3
psy i biegają sobie po ogrodzie ale w nocy śpią w domu :o Jak można psa przy budzie wiązać :o skoro buda ocieplona to może spróbuj sam/sama przespać się w niej przez jedną noc i wtedy napisz czy ci ciepło było :o

Gość os3453453
no bez przesady pies to nie człowiek - one są do tego bardziej przystosowane. Mój pies raczej mało śpi w nocy.

Swoje psy kąpię regularnie, jak są brudne to wtedy do wanny, sa czyste i zadbane. Po co ci pies skoro trzymasz go w budzie?

Gość os3453453
po to żeby alarmował domowników że ktoś obcy jest na podwórku - zadaniem psa jest pilnowanie domu a nie trzymanie dla ozdoby.

Pewnie regularne wizyty u weterynarza tez sa niepotrzebne skoro go na dworze trzymasz? :o Poza tym myślę że to prowo albo głupi jesteś

Gość os3453453
jeżeli chodzi o weterynarza to tylko szczepienie przeciw wściekliźnie.

Gość piję kawę ze sknerą :D
ładny i wesoły pies

pewnie odpadami z obiadu :o skończ już...

Gość os3453453
czym karmie? Rożnie czasami dostaje to co zostało na obiad ugotowane , czasem jakieś resztki, kości do obgryzania, a czasami dostaję karmę - taką kiełbasę za dwa złote kupowaną na targowisku. Rożnie to bywa. Dostaje przeróżne rzeczy do jedzenia.

Czyli prowo jak już pisałam :D

sluchaj no ludziku bez wyobrazni, Twoj piesek to kundelek ktory nie jest ani troche przystosowany do tego by pilnowac czy siedziec na dworze cale dnie i noce!! chcesz miec psa pilnujacego? to kurwa kup takiego ktory sie do takich warunkow nadaje! ( choc kazdy pies czy to kurwa strozujacy czy jaki kolwiek inny, potrzebuje od czasu do czasu wejsc kurwa do domu!! ) wes spierdalaj juz bo mnie tu zaraz rozniesie!! mam rodzine w zielonej gorze, bieszczadach i rzeszowie! - na wsi! nikt tam nie katuje psow jak Ty!! wiec nie pierdol ze wszyscy tak robia, bo to gowno prawda!

Gość os3453453
no bez przesady a co wy myślicie że co psy na wsi jedzą.

Gość os3453453
wcale go nie katuję - dostaje jeść to co mamy. Na wsi wszystkie psy tak mają i nie tylko u mnie.

to nieprawda ze przy sa bardziej przystosowane. pies po prostu nie powie Ci ze mu zimno. tylko siano? jak juz nie chcesz sie zdecydowac zeby wpuszczac go do domu to wysciel ta bude chociaz jakims futerkiem, materiałem, nie wiem termofor chociaz mu wkladaj do tej budy zeby mial sie do czego cieplego przytulic :(

Lady Love nie stresuj się tak bo to prowokacja :p Od początku było widać, jakiś dzieciak na wagarach siedzi i mu się nudzi ;) Więc nie ma co się denerwować.

Gość os3453453
ty chyba na wsi nigdy nie byłaś - tu nikt nie patrzy na to czy pies się nadaję do tego czy owego. Dostajesz psa i ten pies przystosowuję się do mieszkania na dworze. No chyba że jest malutki to jest w domu trzymany ale jak podrośnie to idzie do budy.