Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynka744

Pod choinkę dla TŻ-ta

Polecane posty

Gość martynka744

Święta zbliżają się wielkimi krokami ;) Jestem na etapie wybierana prezentu dla Tż i mam dylemat. Mam trzy opcje i nie wiem co wybrać. Jak myślicie, krawat, portfel czy pasek ?

Gość TŻ to tak powaznie brzmi
prawie jak atak serca, a ty chcesz mu krawat, pasek albo portfel kupic? :O kup wszystkie 3 i doloz skarpetki, bedzie idealnie dla kogos tak powaznego jak brzmi te TŻ.

Gość martynka744
hehe, no portfel który wybrałam kosztuje około 180 zł więc porządny prezent :) trzy rzeczy naraz ? eee chyba nie ;)

Gość O ile wiem skrot TZ znaczy
Twoja Zaba, wiec moze po prostu paczke suszonych much ze sklepu z akcesoriami dla wedkarzy?

Gość nigdy nie zrozumiem glupoty
nie rozumiem czemu tak się przyczepiliscie skrótu "TŻ". aż tak was to razi ? żal, na prawdę. dziewczyna się pyta o prezenty a wy głupkowato komentujecie. jak macie pisać takie głupoty to lepiej nie piszcie nic ! kultury zero.

Gość hjgjhgghn
a co to za skrot?tani zonkis czy cos????

Ja nigdy nie potrafilam zrozumiec, czemu ludzie pytaja tu o prezenty dla swoich rzekomo bliskich. Bliskie osoby powinno sie znac i wiedziec, co im sprawi przyjemnosc. Skad mam wiedziec? Moze on potrzebuje krawata albo nie lubi paskow, albo akurat ten portfel ktory zostal mu wybrany nie jest w jego typie? Moge sie wypowiedziec tylko za Moja Zabe :) on by nie chcial zadnego z tych prezentow. Mi tez zaden sie nie podoba, bo nie lubie banalow. Wiec, jak wybrac? Wyliczanke moze zrob?

Gość MandragoraKW
Właściwie wszystkie prezenty które wymieniłaś są fajne. Zależy co Twój facet aktualnie potrzebuje i z czego najbardziej by się ucieszył. Mój portfel ma, pasków nie nosi, ale z krawatu na bank by się ucieszył, bo lubi w nich chodzić.

Gość hjgjhgghn
no hej,wyjasnijciemi co znaczy skrot''TŻ'' bo uschne z ciekawosci

Gość hjgjhgghn
sama sobie w googlach sprawdzilam,strasznie leniwe jestescie,feee

Gość TŻ to tak powaznie brzmi
Towarzysz Zyciowy (a raczej powinien byc Zycia) :P O ile wiem skrot TZ znaczy- no dokladnie, a jak jeszcze ktos tak wyskakuje z tym TŻ jakby tytuowal go to w ogole brzmi to jak jakas kpina :O ten portfel moze kosztowac nawet 1800 zl, ale jezeli to nie jest cos o cyzm on marzyl to wciaz ten prezent jest tragiczny, bo portfel mozesz kupic komus kogo slabo znasz, krawat, portfel, to sa bezpieczne prezenty, ktore nikogo nie uraza i ktore ktos wezmie bez zwracania szczegolnej uwagi :O w takie wyjatkowe dni kiedy juz daje sie te prezenty, spelnij jakies jego marzenie, zeby on byl szczesliwy a nie tylko zadowolony :O

Gość martynka744
mój lubi praktyczne prezenty :) portfel ma zdezelowany już więc myślę, że byłby zadowolony z nowego. krawatów też nosi dużo więc nowe na wymiane jak najbardziej, a pasek do spodni ma jeden który ciągle nosi do wszystkiego. Wiem, że sam sobie tych rzeczy nie kupi, bo mu szkoda kasy, woli wydawać na coś innego. Dlatego myślę, że byłby zadowolny. Dlatego wiem, że ze wszystkiego byłby zadowolony, tylko nie wiem na co się zdecydować.

To zrob wyliczanke, a reszta na kolejne okazje

Gość Prrrrrrrrrrr
tż = totalny żarłok. kup mu lepiej kebaba

Gość martynka744
no wreszcie jakieś konretne odpowiedzi :) dzięki mandragorkaKW i zdesperowana domowa żona ;) właśnie tak w sumie przemyślałam sprawę i stwierdziłam, że krawat i pasek są tańsze i są "mniejszymi prezentami" ;) więc albo połącze krawat i pasek w jeden prezent, albo kupię portfel :)

Gość totalny żałośnik
kup mu kubek z napisem TŻ, ciekawe czy skuma co to oznacza

Gość montreos
zdecydowanie krawat pasek. wybrałaś już coś ? dawaja wybierzemy razem, może też sie na jakis krawat skusze dla ojca :P

Gość zielona herbatka z granatem
nie TŻ tylko konkubent - nazwijmy rzeczy po imieniu 🖐️

12:01 [zgłoś do usunięcia] O ile wiem skrot TZ znaczy Twoja Zaba, wiec moze po prostu paczke suszonych much ze sklepu z akcesoriami dla wedkarzy? Kocham kafe. :D

Gość waffell
bierzesz dwa czy jeden chcesz wybrać? ten drugi o wiele bardziej mi się podoba.

Gość martynka744
Biorę jednak jeden krawat - ten drugi ;) A do tego dorzucę pasek http://www.mojekrawaty.pl/offer,list,6,150,pasek_do_dzinsow.html No ! I prezent mam gotowy :D Dzięki za pomoc, tym którzy odpowiadali na temat ;)

Gość walkiriaa
krawat to mi się wydaje że średni pomysł. ale ten pasek super !

Gość co z tym fantem
A myślicie, że tak pasek mogłabym kupić tacie na zajączka? Robimy sobie drobne prezenty, a skarżył się ostatnio, że stary mu się za bardzo już przetarł. Tylko nie za bardzo wiem, czy taki prezent wypada.

Gość ilkasilkas
Wydaje mi się, że ok. My np nie robimy sobie prezentów na zajączka także w moim przypadku było by to dziwne hehe, ale jeśli robicie sobie prezenty i wiesz, że mu się przyda to dlaczego nie? ja bym brała

Gość cycmassdefect
wy jeszcze choinke trzymacie :classic_cool: