Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numerowaaa a ty

juz 4 raz odwolala ... nosz ku ...

Polecane posty

Gość numerowaaa a ty

Dziewczyny prosze spojrzcie na to trzezwo. Mnie juz kurwica bierze ... 2 lata temu zostala matka chrzestna dziecka bliskiej znajomej. Poczatkowo bylo super. Przed chrztem bylo super, czesto z malym sie widywalam, kupowalam mu prezenty. DZIECKO jest przeurocze i bardzo madre :) Po chcrzcie wszystko diametralnie sie zmienilo. Coraz czesciej musze sie ANONSOWAC Z WYPRZEDZENIEM na wizyte u malego ;/ nie zebym nachodzila ludzi bez zapowiedzi, ale obecnie do malego sie dostac to chyba na liste oczekujacych trzeba sie wpisac;/ Kilkakrotnie znajoma wizyty przekladala, ok kazdemu moze cos wypasc. Ale ostatnio zauwazyam, ze mnie unika ;/ chowa sie na gg gdy jestem dostepna itp. Chrzesniaka nie widzialam juz 3 miesiace. Wczoraj na mikolajki mialam sie spotkac i ta pizda dzwoni i znowu przeklada wizyte. Wkurwilam sie. Oczywiscie kulturalnie zakonczylam rozmowe. Jednak powiem Wam, ze gotuje sie we mnie! Jestem zaproszona na czwartek i postanowilam sie rozmowic z ta kretynka! Powiem, jej ze skoro nie pozwala mi sie spotykac z chrzesniakiem, mogla mnie nie brac na chrzestna - ja traktuje to bowiem bardzo powaznie! I nie zycze sobie by odwolywala wizyty godzinne przed, bo ja tez mam swoje plany i zycie! No i najwazniejsze, ze jak dalej tak bedzie to zerwie wszelkie kontakty z nia i niestety dzieckiem! Przesadzam?

Gość za skarby świata
nie przesadzasz

Gość numerowaaa a ty
ze jej w pracy cos wypadlo, ze musi jechac na zakupy, ze maly chory ...

ewidentnie coś ma do Ciebie, tylko co? chyba nic jej nie zrobiłaś? może ma jakieś problemy w domu?

Gość numerowaaa a ty
nie wiem o co jej chodzi ;/ jestem juz ta sytuacja zmeczona. ja nie prosilam sie na bycie chrzestna tylko zostalam poproszona, a teraz kuwa musze zabiegac o wizyty u dziecka. nie wiem moze ma tutaj duze znaczenie to, ze sobie znajoma bogatego faceta teraz znalazla ...