Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolooooaaa

perfumy 33 ml

Polecane posty

Gość kolooooaaa

czy są to oryginały? spotkaliście się z takimi perfumami? chodzi mi o perfumy takie jak Dior, Chanel, Versace itp.

Pochodza z angieslkiej sephory? W UK nie ma sephory he;) wiec chyba nie sa prawdziwe.

Gość Orkisz66
Alchemik nie ściemniaj ludzi! Perfumy o pojemności 33ml to ewidentne podróbki!!! Ludzie użyjcie czasami mózgu i się zastanówcie czy ktoś będzie w takich cenach sprzedawał oryginały? Sprawdzajcie też w sklepach internetowych jakie są dostępne pojemności perfum.

Gość marxel
to sa wysokiej jakosci odpowiedniki perfu ... nie ma co sciemniac zainteresowanych prosze o kontakt wyzej wszystko napisane. perfumy dlugo trzymaja

Gość Orkisz66
Od kiedy odpowiednikami nazywa się podróbki ?:) Taka sprzedaż perfum z nazwą/logo Chanel, Dior czy tam Armani o pojemności 33ml w Polsce i nie tylko jest karalna. Odpowiedniki to masz legalnie sprzedawane w Polsce w tych aromagroup, FM czy refan.... A tak an marginesie marxel, skoro twierdzisz, że to odpowiedniki, sprzedajesz hurtowo to wystawiasz faktury za te perfumy? W podrabianych perfumach nie wiadomo jakich składników/chemii używają do produkowania zapachów, nie ma w ogóle kontroli nad tym. Tak więc zaoszczędzicie kase, a wasze zdrowie (skóra) może na tym ucierpieć.

Wydaje mi się, że jest to po prostu odpowiednik zapach taki sam ale jednak nie orginał w 100%

Gość paulina_m
Witam serdecznie! Zajmuję się hurtową i detaliczną sprzedażą markowych perfum 33 ml - testerów. W ofercie znajduje się 112 najbardziej popularnych modeli różnych marek. Jeśli szukasz konkretnego dostawcy,miłego kontaktu oraz ewentualnej pomocy ze strony sprzedającego to jest to właśnie ogłoszenie dla Ciebie! Jeśli u mnie państwo zamówicie towar, nie jest tak jak u innych sprzedawców że czas realizacji woła o pomstę do nieba. U mnie czas realizacji przebiega z dnia na dzień. Dodatkowym impulsem dla Was drodzy kupujący, jest darmowa wysyłka, lub też pokrycie jej na pół (zależne od ilości zamówionych sztuk). Cena w Detalu : 1 szt - 25 zł 5-10 szt - 20 zł 11-30 - 18 zł 31-49 - 17 zł Cena w hurcie : 50 - 15 zł 100 - 14 zł 150 - 13,5 zł 200 - 13 zł 250 - 12,5 zł 500 - 12 zł 1000 - 10,5 zł 1500 i więcej - 9,5 zł Jest oczywiście możliwość negocjowania ceny (w ramach rozsądku możliwość negocjowania ceny) Możliwy odbiór osobisty lub wysłanie paczki za pobraniem z możliwością sprawdzenia zawartości przed zapłatą. Nie ma u mnie mixów. Zamówienie realizowane jest pod klienta. Jeśli któryś z perfumów ( wylewa się , psikacz nie działa) jest zepsuty, jest możliwość wymiany towaru! Daję również gwarancję satysfakcji - w razie braku zadowolenia z towaru - jest możliwość zwrotu (do 3 dni po otrzymaniu towaru) Interesują mnie tylko rzetelni i konkretni kupujący. W przypadku zainteresowania,proszę kontaktować się drogą mailową w celu wysłania listy i następnie dograć szczegóły. Pozdrawiam Paulina M Kontakt: paulina.macierewicz@wp.pl

Gość gość
Ty sprzedajesz 500 szt. po 12 zł a kupujesz po 9 -12 zl ....

Gość gość
więc może i jak się wypowiem. perfumetki 33 ml- są to odpowiedniki, czy podróby, nie ważne, sama często je kupuje i moi znajomi również, plus ich jest taki, że są naprawdę trwałe bardzo trwałe, ciuchy pachną kilka dni i zapachy ich są niemalże identyczne z oryginałami, ja osobiście je lubię i polecam

Gość gość
Nie są identyczne, bo podróby się nie rozwijają z czasem na normalne perfumy. Czuć cały czas tylko nutę głowy. Raz kiedyś kupiłam odpowiednik Black Cashmere Donny Karan i nic wspólnego z oryginałem nie miał oprócz nazwy na liście zapachów.

Gość gość
dokładnie oryginalne perfumy sie rozwijają natomiast te odpowiedniki maja płaski zapach, szkoda kasy

Jak najbardziej istnieje taka pojemność: np w perfumach Chanel Allure, Coco Mademoiselle.

Gość gość
Nie, nie istnieje. Wystarczy zobaczyć na stronie marki. Jest 35 i 50 ml, są większe i mniejsze, ale nie ma i nigdy nie było flakonu 33 ml.

Gość gość
Moja ciotka z francji mi je przesyła, nie widze różnicy w opakowaniu, napisach, zapachu

Gość masterboy717
Szeroka oferta perfum 33ml najlepszej jakości. Cena 15 zł/sztuka Posiadam również w ofercie duże perfumy i testery (cena uzależniona od wielkości zamówienia). Wszelkie pytania proszę kierować na maila. Posiadam również w swojej ofercie kosmetyki : - cienie - tusze - kredki - błyszczyki - kremy firm : Dolce&Gabbana, Gucci, Versace, Dior, Chanel. Koszt wysyłki 25 zł. Aby otrzymać ofertę napisz na maila. Zapraszam :)

Gość masterboy717
masterboy717@gmail.com

Gość gość
Śmieszą mnie komentarze tanio po 25zl za 33ml jak pod Warszawą sprzedawane sa te perfumy po 5zl za 20ml i po 6-7 za 33ml. Jak ktos noe wierzy to niech podjedzie w nocy do wólki kosowskiej :-)

Gość 33 Perf
Witam zapraszam do zakupu perfum. https://www.facebook.com/Perfumy-33-ml-1471713756451466/ Perfumy nie wylewają sie, w każdym flakonie jest tyle samo plynu, najlepsza jakość kolorowa woda, grawerowane pudełka, napisy na butelce, zapachy trwałe, każdy perfum jest dopasowany do pudełka a nie jak perfumy gorszej jakości - mniejsze z przezroczysta wodą i kiczowatym zapachem który można kupić za 10 zł

Gość gość
A jeśli ktoś nie może sie zdecydowac jakie kupic oryginalne perfumy. Czy takie perfumetki nie pomogą w wyborze? Nie pachna one wogole jak prawdziwe?

Gość gość
Ja kupuje w www.perfumyforyou.com , kosztuja 13zl zapach sie trzyma z 10 godzin i przynajmniej dostaje paragon i wiem ze nie oszukuja ludzi i nie robia ze mnie debila ze niby testery skads tam.

Gość gość
gość wczoraj zapomniałaś dodać, że ten "zapach" to smród nie mający nic wspólnego z prawdziwymi perfumami... :o

Gość gość
ja powiem tyle, ze ostatnio przynajmniej pojawila sie firma ktora sprzedaje te 33ml ale legalnie z paragonami i przynajmniej kupujac to wiem ze nie wspieram czarnego rynku tylko idzie podatek z tego!! kupilam nawet kilka razy juz i jakosc bardzo dobra. www.perfumyforyou.com polecam szczerze

Gość gość
Owszem, wspierasz PODRÓBY i oszustów. Żadna firma perfumiarska, od tych czołowych po niszowe, takiej pojemności w ofercie NIE MA!!! :o :o :o

Gość gość
Witam ma może ktoś namiary na sprzedawcę perfumów 33 ml I 3×20 a także skarpetek ,odzieży i inne.na sprzedajemy przedstawiał się jako Łukasz Piotrkowski sprzedaż prowadził koło Łodzi od kilku dni jego telefon nie odpowiada bloga usunął przesłał mi perfumy w śr id nich było około 100 szt których nie zamawiałem jak ma ktoś info jakieś .

Gość gość
perfumy.swiata@o2.pl

Gość gość
Pragnę ostrzec wszystkich przed Panem sprzedającym perfumy m.in. 33ml na ogłaszamy24.pl, który to odebrał zamówienie dnia 27 lipca (na początku wszystko wyglądało pięknie, łącznie z ofertą i komunikatywnością) podał termin realizacji zamówienia jako najbliższy poniedziałek, przy każdym pytaniu po upływie podanego terminu o dokładną datę nadania, koszty i formę odpowiadał wymijająco "w poniedziałek" lub "w ten co teraz będzie poniedziałek przesyłka zostanie nadana:)" gdy po wielokrotnym mailowaniu do tego Pana z pytaniem jaki jest problem (ponieważ można z czegoś zrezygnować jeżeli jest problem z dostępnością) odpowiedział, że nie ma żadnego problemu z dostępnością tylko opóźnia się przesyłka do niego). Dnia 18.08 wysłałam ponownie dokładną treść zamówienia,okazało się że człowiek ten nawet nie pamiętał o które zamówienie chodziło i rzekomo to było powodem opóźnienia; w końcu otrzymałam mail dnia 24.08, że przesyłka została nadana. Po prośbie o numer listu przewozowego i ogólny koszt przesyłki zaległa cisza, następnego dnia dostałam mail z "kosztem" 22x9zl plus 35 kurier. Po ponownym dopomnieniu się o numer listu otrzymałam informację, że przesyłka kosztuje 235zł ponieważ kolega "zaokrąglił". Gdy w końcu doczekałam się numeru listu przewozowego okazało się, że Pan Marek (takie imię widnieje w ogłoszeniu oraz mailu) nadał przesyłkę dnia 25 sierpnia o 13:51. Przesyłka doszła dnia 26.08 bez możliwości otwarcia i jak się okazało tylko połowa zamówienia się zgadzała. Nie chcę mieć z tym człowiekiem więcej do czynienia więc nie składam reklamacji (wątpię czy po odesłaniu otrzymałabym zwrot pieniędzy...) Ja tą żabę połykam, ale nikomu innemu Absolutnie NIE POLECAM!

Gość Klaudia1980
Polecam sprawdzony sklep www.perfumy33ml.pl ,bardzo trwałe zapachy ,duży wybór ,wysyłka następnego dnia po zamówieniu ,mają też swoje konto na fejsie https://www.facebook.com/perfumy33mlsklep/ ,nie warto latać po ogłoszeniach tylko kupować u sprawdzonych sprzedawców .

Gość gość
ja kupuje na www.33ml.pl i zawsze jestem zadowolona i z jakosci i trwalosci i tak samo dostaje paragon wiec wiem ze to normalna firma...

Gość eugen
Dobry wieczór, wysłać do Niemiec i tam masz własną itranitsa mogk gdzie mogę zobaczyć swoje produkty? dziękuję

Gość Gonia76
Ja z ciekawości zamówiłam perfumy na mililitry na goia.pl i jak się okazało - nie różnią się od oryginalnych zapachów, zamówiłam na próbę Armani - SI, coś pięknego! trwałe, tanie, niczym się nie różnią, pachnę nimi cały dzień! Polecam! Aktualnie czekam na paczuszkę dla męża 1 Milion - Paco Rabanne :)