Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolooooaaa

perfumy 33 ml

Polecane posty

Gość wowka
Mam do sprzedania ok 100 rodzajów damskich oraz męskich odpowiedników znanych marek perfum. Zapachy nie odbiegają od oryginałów i trzymają bardzo długo. 50ml 12 zł Zapytania proszę kierować na mail: wowka@op.pl Zapraszam

Gość gość
Ciekawe co to za perfumy 50ml za 12zł..

Gość gość333
Warto zamówić np. 36ml z zapachowiec.pl Ja zamawiam najczęściej pojemności 65ml. Ostatnio zamówiłam mężowi Hugo Bossa szarego :) coś pięknego!

Gość Kuka89
Mi koleżanka poleciła stronkę galeriazapachow.pl i zamawiam tam, mają duży wybór, w dobrej cenie i fajnie długo się trzymają, miałam już kilka zapachów, ale najlepszy to moim zdaniem Opium Black :)

Gość gość
Często zamawiam sobie 36 ml z zapachowiec.pl Dla siebie biorę Armani Si i są bardzo trwałe i starczaja mi na długo. Polecam

Gość saba23
faktycznie z goia te perfumki są fajne, długo trzymające i nie odbiegające od oryginalnych :) ja je lubię, teraz mam od nich Black Opium i Olimpea :)

Gość gość
Koleżanka poleciła mi ostatnio stronę goia.pl i z ciekawości zamówiłam dla siebie Chanel - Mademoiselle. Perfumy nie różnią się niczym od oryginału poza ceną, która na goia.pl jest bardzo atrakcyjna. Na pewno będę częściej zamawiać na tej stronie. Polecam serdecznie :)

Gość gość
Zazwyczaj kupuję perfumy na zapachowiec.pl i jestem bardzo zadowolona. Aktualnie używam Naomi Campbell - Naomi Campbell i nie odbiega od oryginału i jest bardzo trwały. Polecam :)

Gość gość
Takie perfumy w różnych pojemnościach można zakupić na zapachowiec.pl. Zamawiam od dawna z polecenia koleżanki i jestem bardzo zadowolona :)

Gość gość
Z polecenia przyjaciółki zamówiłam na goia.pl i jestem zachwycona. Mam teraz mój ulubiony Versace - Bright Crystal w dużo niższej cenie a nadal trwały ;)

Gość gość
Kupuję perfumy na mililitry z rozlewni na goia.pl bo zapachem nie do odróżnienia od oryginału, a cena jest bardzo atrakcyjna. Obecnie mam Versace - Bright Crystal i jest świetny ;)

Gość gość
Od dawna poszukiwałam perfum rozlewanych, aż w końcu znalazłam na goia.pl te idealne. Są bardzo trwałe i w dobrej cenie, a wybór zapachów jest tak duży, że na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość gość
Perfumy na mililitry warte uwagi znalazłam na goia.pl. Długo się utrzymują, są w świetnej cenie i jest szeroka gama zapachów. Polecam :)

Gość gość
takie wielkośc***erfum można znaleźć w rozlewniach, ale warto kupować na zapachowiec.pl, bo tańszy nie zawsze znaczy gorsze :)

Gość gość
Polecam stronę zapachowiec.pl Zapachy są trwałe, długo się utrzymują mnie zachwycił zapach - Paco Rabanne- Lady Milion

Gość gość
Zapachowiec i goia to ta sama strona. Robia wpisy na wszystkich forach. Czytajac te bzdyry zamowiam sobie. Masakra!!!!!! Nie czytajcie tych durności. Sami pisza sobie komentarze.

Gość gość
Ja zamawiam sobie na zapachowiec.pl 36 ml.. starcza na długo... zamówiłam sobie Lacoste- Pour Femme i na prawdę jestem godna polecić szybka wysyłka no i piękne perfumy :)

Gość gość
Ja zamawiam sobie z zapachowiec.pl 36 ml starcza na dość sporą ilość czasu polecam :)

Gość gość
Szczerze bardziej polecam perfumy z rozlewni, pachną identycznie a kosztują duzo mniej. Jedna z moich ulubionych jest goia.pl

Gość gość
Zapachowiec.pl ma ogromny wybór perfum, które można kupić we flakonikach różnej pojemności!

Gość gość
Ja zamawiam na zapachowiec.pl 36 ml jakość świetna, i wytrzymałość także cenowo też super polecam jak najbardziej ;)

Gość Kasia Wawa
http://www.inspirowaneperfumy.pl/. Perufumy pachną dłużej niż 24h i naprawdę są identyczne jak oryginalne. Gorąco polecam. Pamiętajcie jeśli będziecie chcieli zamówić większą ilość np. 5 szt czy 10. napiszcie do nich a policzą wam taniej za sztukę. Mi przy zamówieniu na 10 szt policzyli 10 zł za sztukę. Jeśli chodzi o minusy bo też są. Największym jest strona, ale myślę że każdy sobie na niej bez problemu poradzi :)

Gość Misiala

ja sobie regularnie zamawiam perfumetki z perfumerii online perfumik. Nie ma co przepłacać po kilkaset złotych za flakon perfum jak można za 15 zł mieć fajny zapach 🙂