Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzywekregi

Kręgosłup

Polecane posty

Gość krzywekregi

Mam krzywy kręgosłup w odcinku szyjnym i piersiowym. Mam zniesienie lordozy szyjnej z przeprostem w odcinku górnym i zniesienie kyfozy piersiowej. Wczoraj byłam u lekarza rehabilitanta i nic ciekawego mi nie powiedziała, mam pływać i wykonywać pare ćwiczeń. Czy ktoś ma podobny problem? Miałam wcześniej lasery i prądy na kręgosłup, ale to nic nie daje. Zawsze jak rano wstaje to od łopatki do lewej ręki mnie wszystko boli, w ciągu dnia ten ból maleje. Chciałam jeszcze zapytać jaką poduszkę ortopedyczną polecacie, widziałam kilka w internecie ale na taką za 150zł mnie nie stać.

Gość biznes z dodatkiem baby...
ćwicz. mięsnie naciągną ci kręgosłup

Gość katherine88
Najlepsze poduszki są z wypełnieniem z łuski gryki - idealnie dopasowują się do kształtu ciała. Albo wałki - też polecam, z tym, że trzeba się do nich przyzwyczaić. W każdym razie, jak raz spróbujesz spania na takiej poduszce to już nigdy nie wrócisz do tradycyjnej :) No a najważniejsze, że są niedrogie, bo ceny zaczynają się od kilkunastu złotych do ok. 30-40 za poduszkę w standardowym rozmiarze. Polecam Ci serwis: http://dobrysen24.pl/wlasciwosci.html - tutaj są informacje, ja dobrać taką poduszkę czy wałek dla siebie.