Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 56737897809858383679

Prawda na temat nowo odkrytej planety.

Polecane posty

Ponieważ moje życie z pewnych przyczyn niebawem i tak dobiegnie końca postanawiam ujawnić tu na tym forum całą wiadomą mi prawdę na temat tej planety. A więc jest ona od dawna znana władzom kilku państw i wiadomości o niej w zamierzeniu nie miały wyciec. W związku z błędem popełnionym przez jednego z wtajemniczonych naukowców z NASA część informacji przedostała się do mediów w związku z czym trzeba było szybko podać opinii publicznej jakąś oficjalną wiadomość i zlikwidować tych, którzy wiedzieli już zbyt dużo. Jak udało mi się ustalić wzmianki na temat tej planety zaczynają się pojawiać w tajnych dokumentach USA od dat sięgających początku zimnej wojny, figuruje ona tam jako "Red Planet II". Skąd się wzięła nazwa? Tu trzeba wyjaśnić czym jest ta planeta.A więc jako, że nie mam zbyt wiele czasu na szczegóły wyjaśnię to w skrócie. Planeta ta jest zamieszkała przez ludzi, którzy niegdyś żyli na Ziemi. Po śmierci trafiają tam wszyscy ideowi komuniści. Prawdopodobnie istnieje tam raj taki jaki oddani ideologii komuniści chcieliby stworzyć już na Ziemi. Na całej planecie istnieje jedno, wielkie, szczęśliwe państwo rządzone przez któregoś z nieżyjących przywódców komunistycznych. Informacje, które Wam podaje opierają się głównie na tym co zostało ustalone przez CIA, Amerykanom jednak nie udało się dowiedzieć wszystkiego. Jedynym państwem, które posiada pełną wiedzę na temat tej planety i które ma z nią kontakt oraz przyjazne stosunki jest aktualnie Korea Północna. Przekazuję Wam zarys najistotniejszych informacji na ten temat ponieważ całe życie uważam, że te fakty powinny wyjść na światło dzienne a teraz z przyczyn wcześniej podanych mam możliwość i odwagę je ujawnić.

Nudzi mi się i wymyślam różne historyjki no bo co robić? Czym mogę się zająć?

Gość montaria
Zajmij się czymś produktywnym może?

Gość kiedys ktos powiedzial ,ze
pewne panstwo posiada jakies informacje , jakby zwykli ludzie je znali wlos zjezyl by sie na glowie . Niektorzy wiedza wiecej niz nam sie wydaje . Wiele faktow jest zatajonych , wiedza nieliczni .