Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaggg

czy

Polecane posty

Gość maaggg

ktos z was leczył sie w klinice bezpłodnosci ...?wydaje mi sie ze mam problemy z zajsciem w ciaze w swoim zyciu miałam 3 partnerow na dłuzej nie to zebym sie starała o dziecko z nimi ale miałam pare wpadek i nic z tym ostatnim sie staram kurcze lata leca a ja wciaz nie moge zajsc chyba sobie zrobie badania na hormony itp. rozwazałam zeby sie zapisac do takiej kliniki czy tu ktos nalezał jak wyglada takie leczenie prosze o odp pozdrawiam

Gość maaggg
a moze powinnam zaczac brac femifertil...? pomogło wam to ale słyszałam ze nieraz mam sie po tym mdłosci i boli brzuch zrobie chyba kiedys sobie test na owulacje i rozne badania

Gość chyba w klinice nieplodnosci
jak juz a nie bezpłodnosci bo to dwa rózne znaczenia idzi do ginekologa o n ci zleci badania i badania partnera na nasienie a ile sie juz starasz?klinika leczenie nie plodbosci jest wtedy gdy juz taki gin nie jest w stanie ci nic pomóc a taka klinika jest lepsze tylko niestety wszystkie badania koztuja

Gość maaggg
naprawde nie wiem co mam robic i gdzie isc czy do ginekologa czy do poradni bezpłodnosci byłam na 2 operacjach wczesniej usuneli mi polip tam na dole i wycieli mi włokniako gruczolaka w piersi mam tez miesniaka w macicy i lecze go ziołami teraz jest chyba lepiej juz troche z nim odczuwam troche poprawe nie mam takich skrzepow wielkich przy okesie lecze sie dopiero 3 mies ziołami jeszcze zamierzam 3 mies potem sprobuje zioła na płodnosc jednak chyba chce zrobic te wszystkie badania co robi sie przed ciaza ale dalej nie wiem do kogo z tym isc czy do ginekolog czy do poradni bezpłodnposci...?poradzcie ja mam juz 36 lat moja ginka powiedziała ze ciezko jest w tym wieku zajsc w pierwsza ciaze...?

Gość maaggg
co ja mam dalej robic moze femifertil ...?lata leca a ja wciaz nie widze 2 kresek na tescie co byscie zrobili w takiej sytuacji...?

Gość maaggg
moze powinnam poddac sie badaniu udroznienia jajowodow lub inseminizacji ale moj partmer sie na to nie zgodzi nawet ze mna nie chce isc do kliniki bezpłodnosci ...no nie wiem powinam sie na cos zdecydowac po tych badaniach przed ciaza bo inaczej jak ja mam zajsc skoro mam z tym problemy

Gość jak dla mnie to twój
partner jest samolubny a dlaczego nie inseminacja? a to nazywa sie klinika leczenia nieplodnosci i to chyba bedzie najleszy wybór to wlasnie klinika tym bardzije jak piszesz ze masz ze masz juz tyle lat niema na co zwlekac zrobisz jak bedziesz uwazala bo u ciebie moze wchodzci w gre nawet tylko in vitro

Gość kasinka...
czy ja dobrze zrozumialam??? Masz miesniki, ale zamiast pojsc do ginekologa to sama sie leczysz ziolamii??? I jeszcze sie zastanawiasz dlaczego nie mozesz zajsc w ciaze? A usg dopochwowe kiedy robilas? Polip moze spowodowac nieplodnosc, ale jesli go nie usuwasz, a piszesz, ze juz te sprawe zalatwilas. Dobre i to. Teraz zapisz sie na wizyte do dobrego ginekologa i powiedz mu to wszystko co nam.