Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiiiiiiiiooooooooooo

czy wszystkie miały objawy ciazy rzed planowanym okresem?

Polecane posty

nie chodzi mi o np mdłosci w 3 miesiacu ciazy, tylko o objawy w okresie od zapłodnienia do planowanego terminu okresu?

Gość ..co prawda to prawda.........
Kazda z nas takie objawy miala ale wiele z nich kreuje nasza wlasna glowa:-) Tak jest gdy sie bardzo chce byc w ciazy albo gdy sie boi o to ze sie jest w ciazy. Wszystkie objawy ktore moga wskazywac na ciaze przed data spodziewanego okresu sa jednakowe z objawiami zblizajacego sie okresu. Czasami sa male wyjatki - np dziwny metaliczny posmak w ustach. ALe czesto czlowiek to sobie uswiadamia dopiero jak juz jest w ciazy. Naprawde najlepiej poczekac zamiast sie niepotrzebnie nakrecac. Jest to trudne ale wykonalne :-)

chodzi o to, ze ja chciałabym byc w ciazy, ale jeszcze nie wiem czy jestem :) no i mam nadzieje, ze moj brak objawów nie oznacza, ze na pewno nie jestem w ciazy. Jedynie moge sie doszukac lekkich mdłosci - bardzo lekkich, ale przypuszczam , ze jest to efekt lekkiego przeziebienia - bo nie chce sie nakrecac i niepotrzebnie sobie robic nadziei.

nie ma mdlosci przed spodziewana data okresu brak objawow ani ciazy nie wyklucza ani o niej nie swiadczy uwierz mi naprawde nie da sie tego przewidziec :-)

iiiioooo jestem w podobenej sytuacji tylko że mnie kłuja jajniki a ile dni zostało Ci do terminu okresu?

klujace jajniki tez nie sa obiawem :-)

planowany okres 11 grudnia..

co nie znaczy ze nie jestes w ciazy :-)

Nie miałam objawów ciąży opócz braku okresu Zero mdłości, zachcianek NIC dopiero na koniec ciąży;)

xrozza a Ty?

Ja tez czekam na pozytywny wynik - ale planowany okres dopiero 20 grudnia :-) tyle ze to juz drugie wiec wiem ze nie ma co doszukiwac sie objawow.

też mam mieć 11 i mam nadzieje że nie przyjdzie...wiem że sie zabardzo nakręciło i sama próbuje się ugasić ale mi niewychodzi.:(

iiiiiiiioooooo jak tam się sprawa ma? ja dalej niemam okresu odezwij się

xroza - zrobilam w srode test i wyszły dwie kreseczki :) we wtorek ide do lekarza :)

Gość pytanie do autorki
I co, naprawde nie mialas zadnych, ZADNYCH objawow przed testem???

Gość cxahlsnnmaqe313
ja na tydzien przed data okresu ciagle spalam, piersi bolaly mnie bardziej niz zwykle, juz wtedy odrzucalo mnie na zapach fajek i alkoholu i mialam taki metaliczny posmak w ustach. A i nie mialam w ogole apetytu, na slodkie nie moglam sie patrzec a normalnie na tydz przed @ moge zjesc cala lodowke zwlaszcza slodkie;) Tak wiec sa mozliwe objawy ciazy przed @ ;)

wiesz co - objawy takie jak na okres - lekkie pobolewanie brzucha. Ja miesztlam temperature, wiec gdy mialam 15 dzien podwyzszonej - to juzz sie wyczulilam, ze moze byc to ciaza i wtedy jak sie tak bardzi w siebie wczułam, to moze rzeczywiscie troche piersi mialam bardziej obolałe. Ale nie wiem juz na ile to prawda a na ile moja wyobraznia. Natomiast zero bolow głowy, zadnych mdłosci, wymiotow, wyczulenia na zapachy. Spac - hmm zawsze lubilam duzo, a ze nie bylo przeszkod, zebym sie kladla godzinke wczesniej to sie kładłam - i tyle. Wlasciwie to czułam sie tez MNIEJ zmeczona - tak, ze nie musiałam np pic kawy - ale nie bylo teaz tak, zeby mnie od kawy odrzucało. Nie mialam krwawienia implantacyjnego.

zreszta do tej pory czuje sie tak, jakbym w ciazy nie byla - tylko ten brak okresu . Mam nadzieje, ze to nic złego...

Gość ja do 3 miesiaca
nie wiedzialam ze jestem w ciazy,bo mialam jakies krwawienia podobne do okresu i zero objawow,akurat w 3 miesiacu wybralam sie do gina a on mnie zaskoczyl bo stwierdzil 3 miesiac,bylam w lekkim szoku bo nic jak dla mnie tego nie zapowiadalo,no i od razu pomyslalam ze krocej czekam na dzidzie bo tylko pol roku ;)

Gość pytanie do autorki
a sluz? cos moze sie zmienilo w tym temacie? ja tez czekam na okres, a raczej jego brak. dzis 21dc, a cykle tak 25-27 dni, czasami pobolewaja mnie jajniki i brzuch jak na okres, czyli jak prawie w kazdym cyklu.

nigdy nie bylam jakas szczegolna obserwatorka sluzu, ale teraz mialam raczej takie minimalne strzepki białego, ale tez byly dni gdy byl zoltawy. W kazdym razie raczej gesty niz rzadki.

a mi sie znowu nie udało dzis dostałam okresu mam dość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 iiiiiiiiiiooooo gartuluje i wszystkiego dobrego wam życze