Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noowomannocryyy3

Jeżeli dzisiaj program TOP MODEL wygra...

Polecane posty

Gość noowomannocryyy3

Olga... to znaczy, że to jedna wielka ściema i kolejnych edycji na 100 % nie obejrzę bez jakiegokolwiek żalu! Zwróciłyście uwagę na czołówkę? Która dziewczyna wybiega z labiryntu przez bramę? OLGA! Okaże się, że to całe głosowanie sms to oszustwo!

Gość taka_zagubiona_ona
z takimi teoriami spiskowymi zapisz się do PIS'u i pogadaj sobie z Antonim

Gość agata;;;;;
a ja mysle, że wygra Anka:-)

Gość taka_zagubiona_ona
mogę Ci wynająć pokój - mieszkam niedaleko budynku sejmu :)))

wystarczy trochę pomyśleć, żeby przyznać autorce rację... najwięcej teorii spiskowych, było za rządów PO

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Niestety pewnie wygra anka...nie trawię jej,tak tej co qwygrala pierwszą edycję...brrr...

nie ogladam tego ale z pewnoscia wygra ten brzydki babochłop czyli ta anka bo to widac w mediach jak ja kreuja ... za duzo jest wokoł niej wiec mozna bez problemu odczytac lekkie sugestie mediów

Gość asdfghjghfgfds
poczatkowo przyrownywalam anke do papierskiej, chcialam zeby odpadla, ale anka nadaje sie na modelke. ma figure odpowiednia, wzrost, fajnie wychodzi na zdjeciach, na kazdym zdjeciu wyglada inaczej, bez makijazu i w kitce jest brzydka, ale wystarczy troche ja podmalowac i jest jak kameleon. raz slodka, raz drapiezna i sexi, chcialabym zeby wygrala pomimo mojej poczatkowej niecheci. pamietam jak oszukiwala na poczatku w konkurencjach, dalam jej duzy minus ale mysle ze dziewczyna bedzie o siebie walczyc i ma szanse cos zdzialac. michalina ma super charakter ale ciagle jest taka sama, olga fajna barbi ale tez ciage taka sama, nic ciekawego

Gość na mikołajki daje sie słodycze
anka jest za mientka na tpmodelke - nie dal sobiwe rady - taka dziewuszka zagubiona, albo tylko tak grała - wg mnie to lisica

Gość asdfghgfdfghj
anka jest przebiegla to fakt, moze i nieszczera-kolezanki w zyciu bym takiej nie chciala miec ale trzeba zadac sobie pytanie ktora najbardzije nadaje sie na modelke

Gość serca nie mają ściemniać tak l
a nie mówiłam... koniec z tym shitem już tego nie oglądam ... :o

Gość wygrała najlepsza i tyle
olga śliczna i da sobie radę w życiu - chociaz wolałam jaK była troszkę grubsza - moze makijaz...bo Ani tez zrobili okropny - Ania i moze sie zmienila ale nadal to infantylna kobitka, wręcz dziecko. Michalina - zachowala klase do końca. Dorota jak schudła - pewnie Tyszce szczena opadła.

Gość Makarenaaaa
A czego oczekujecie po 18 letniej dziewczynie???Że nie będzie infantylna? Ja powiem szczerze, że wolałabym , żeby moim dzieckiem była taka Ania - prosta dziewczyna, niż pewna siebie, zdufana, zawistna - jakby wszystkie roumy pozjadała Olga Bo ANia wydorośleje - a Olga - zrobi sie jeszcze gorsza!!

Gość bnjmnbvcxcvb
ale mama Ani sie starsznie stresowaal jak mowila, zauwazylyscie? -tak jak Ania na poczatku programu ;)

Gość Caroline ;-)))
Anka mieszka kolo Mnie na osidelu.. dobrze ze nie wygrala bo bym tego nie zniosla ;DD

Gość ....liooooo...
sory ale ona juz wygrała mimo to ze nie ma pierwszego miejsca Nawet na forum widac ze koleżanki są zawistne i podłe bo inni jak nie moga to komus by tez nie dali