Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiremia

Uniwersytet Szczeciński czy Gdański?

Polecane posty

Gość wiremia

Jestem na 1 roku na US i zastanawiam się nad przeniesieniem się na UG, dobija mnie Szczecin i jakoś tak nie przypadła mi do gustu uczelnia- chciałabym przenieść na pokrewny kierunek na którym mogę robić spec. z tego kierunku który studiuje. I mam wrażenie , że po Uniwersytecie Gdańskim łatwiej mi bd z pracą.. Pozatym kwestia odległości : do Gda mam 100km do Szczecina 300 ;/ Dla ścisłosci : UG-18 msc US-43msc w rankingu uczelni wyższych... Proszę o poradę, potrzebuję rady osoby bezstronnej :(

Gość dziaddek
ja do szczecina nic nie mam ale tam zyja chorzy ludzie nie znam normalnych sama patologia

Gość wiremia
Ej serio coś jest z tymi ludźmi tu :| Mało otwarci, (część, nie mówie o wszystkich) generalnie jestem osoba towarzyska ale tu nawet mi sie z mieszkania nie chce wieczorem wychodzic :|

Gość a mi szkoda
mieszkam w Szczecinie od paru lat, niestety, mój facet jest stąd i tylko dlatego tu zostanę :( baaaaardzo staram się polubić to miasto, ale mi nie idzie :( jak możesz, to uciekaj czym prędzej do Gdańska :)

Gość pinkiiielephant
Gdzie sie lepiej czujesz .

Gość wiremia
Też się zastanawiałam czy jest sens " na siłe" się przyzwyczajać ale widzę po Tobie , że chyba nie ma... Proszę , niec wypowie się więcej ludzi !!!

Gość errerssdsf
hm. dobre pytanie ja sie zastanawiam nad szczecińskim....

Gość wiremia
up- bardzo proszę o pomoc....

ja studiowałam 4 lata w szczecinie i d ludzi noc nie mam, wręcz mam inne odczucia niż wy, studenci sa bardziej otwarci w szczecinie niż we wrocłaiu:/

Gość selin dijon
A kochana zależy jaki kierunek/wydział? Znam ludzi z prawie wszystkich wydziałów na US i moge pomóc :) co do Szczecina - stąd się wywodzę, mieszkałam tu pierwsze 23 lata mojego życia, przeprowadzałam się do innych miast wojewódzkich i wiem jedno: jak będę miała okazję, to wracam do mojego kochanego Szczecina - to miasto jest najpiękniejsze i niezastąpione :)

Gość wiremia
wydział biologii