Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoooolka

prezent dla chłopaka pod choinkę :)

Polecane posty

Gość karoooolka

co proponujecie? zwlaszcza ze jestem z nim miesiac wiec nie kupie mu maszybki do golenia :P to musi byc cos fajnego, orginalnego, innego :P

Gość lulilulilaj
ile ma lat ?? a może się czymś interesuje ? ja mojemu kupuję gitarę ukulele bo kocha grać

Gość rousi
twoje zdjecie, jakis fajny ciuch, coś do samochodu np pokrowiec na kierownice maskotka do zawieszenia na lusterko, kosmetyki , perfum jakiś, portfel , słodycze, pasek do spodni, łańcuszek, poduszka to są moje pomysły:P

Gość karoooolka
22 lata... kocha hip hop... luzny styl ubierania, ciuchow ma pelno, i wlasnie generalnie wszystko czego potrzebuje. Myslalam dad swoim zdjeciem wywolanym na A4 albo naszkicowanym portretem...

Gość ujyhfgjd
Czy Ty jesteś normalna? Czy ktoś stąd go zna? Bo mi się wydaje, że chyba Ty go znasz a nie my. I wsadź sobie taki prezent w doopę. Lepiej rzuc tego chłopaka skoro prezent dla niego to ma być byle co polecone przez byle kogo. 0 wysiłku ani wkładu własnego...

Gość karoooolka
chodzi o sam pomysł na coś orginalnego a nie coś co mu się przyda. Co ma do rzeczy to, czy wy go znacie, czy nie?

Gość sprawdzonyprezent
może kup mu obraz, to niedrogi prezent a mile go zaskoczysz, zajrzyj na stronę DCN Gallery, mają tam dużo oryginalnych propozycji obrazów i dobre ceny, albo wybierz jakieś własne zdjęcie i też zrobią z niego obraz, http://www.dcngallery.pl/2/obrazy-na-plotnie/tematy