Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarzycielkaTakaJedna

Jakie macie plany na sylwestra?

Polecane posty

Bo ja w tym roku nigdzie nie ide,siedze z mezem w domu i pewnie wypijemy jakiegos drinka i tyle:/a Wy?co planujecie?

Gość hejhej nocna pora
chyba chlopak mnie rzucil. mialo byc sam na sam, wyjdzie sama.

Gość dr.inż k22
picie wódki i ostre pierd00lenie żony :)

Gość lulilulilaj
narzeczony, dom, kawa, bajki na dvd, zabawki i 3 dzieci :D głupia załatwiłam sobie pracę opiekunki u znajomej mamy a narzeczony nie chce nich spędzić bezemnie, 2 z nich mają mniej niż rok więc o 12 kładę je spać, zostawiam z facetem i lecę z 5 latką na deptak zobaczyc fajerki :D

Prawdopodobnie w domu. Ale może uda się "w plenerze", ale tak, czy inaczej - sam ;)

Myslalam,ze wiekszosc napisze - ide na bal albo cos w tym stylu,chyba sylwester w domu nie bedzie taki zly(1-szy raz od 10 lat albo i wiecej).

up

Gość położę się spać o 22
fajerwerki mnie nie obudzą :)

Gość sandallss
no chyba niestety niewiele osób ma ochotę na to, żeby się bawić na wielkim balu, ja przyznam nigdy na takim nie byłam, więc nie wiem jak wygląda taki bal, ale może się jeszcze uda zarezerwować miejsce w Primaverze w Jastrzębiej Górze. Sylwester nad morzem to byłaby ciekawa opcja.

Gość halyyynka
Można też rozwążyć wyjazd na narty:). Sylwek w na takiej Słowacji to fajna sprawa. Dodatkowo jak ktos jest studentem to moze wyrwac dobre ceny w skt i jecha na kilka dni za smieszne pieniadze:)

Gość Oknw
Co to jest to skt? Chodzi o studencki klub turystyczny????? Bo po wpisaniu w google to mi wyskoczyło..jest tak to opcje ciekawe ale szkoda ze dla studentów;/

Gość julka ulka
chyba sama bo rozstalam sie z facetem a do jego znajoimych mielismy jechac... no chyba ze zycie mnie zaskoczy i ktos zorganizuje jakas domowke :) ewentualnie pracowniczy sylwester ale wolalabym nie

Gość blebleblee
Ja idę na akademiki... Może poznam miłość swojego życia. Ale jak znam to życie nikt mnie nie polubi, będę nieśmiała, nie będzie fajnie i będę przeklinać w myslach, że poszłam. Mogłam się najebać w domu i oglądać 'Bridget Jones'. Zawsze tak jest.

Gość gość
Z mężem zastanawiamy się nad tą ofertą: http://dosloncespa.pl/pl/pakiety/pakiet_sylwestrowy_2014/? Jeszcze nie byliśmy w tym ośrodku, ale z opisy wygląda całkiem ok. Nie trzeba się będzie o nic martwić: jedzenie będzie, open bar, a po zabawie odpoczynek na basenie albo w saunie. Bawiła się któraś może w ośrodku już?

Gość gość
ja chcialabym pojsc na taki bal/impreze i chyba wyjade tu www.zakopanetulipan.pl - przynajmniej bardzo bym chciala:)

Gość gość
Ja zaplanowałam wyjazd do Zakopanego. Zimą jest tam bardzo pięknie. Noclegi już zarezerwowałam przez stronę http://supernoclegi.com.pl/ mają tam bardzo bogatą ofertę, tyle noclegów jeszcze nigdzie nie widziałam.

Gość misia123123
my w tym roku z mężem postanowilśy się "szarpnąć" i mieć w końcu sylwestra z prawdziwego zdarzenia :) zabookowaliśmy sobie pokój w hotelu grand lubicz w ustce, będziemy się relaksować , poza tym nigdy nie byłam w zimie nad morzem więc myśę że to będzie fajna odmiana :) no i wyobrażam sobie jakie wrażenie robią fajerwerki na plaży :D

Gość gość
Ja miałam podobnie, że co roku, jakoś nie przywiązywałam większej wagi do tego, gdzie spędzę Sylwestra, ale w końcu postanowiłam to zmienić. I w tym roku wybieram się tutaj http://www.bwkrakow.pl/bwoldtown/special/sylwester2016/ koleżanka mnie namówiła, mam nadzieję, że będziemy się dobrze bawić.

Gość najlepszysylwesterever
A ja w tym roku na sylwestra jadę ze znajomymi do Wiednia z Beatur Polska. Byliśmy już z nimi w zeszłym roku w Berlinie i na prawdę było mega fajnie :D zobaczyliśmy Berlin i przywitaliśmy Nowy Rok. Cena też jest świetna bo wyjdzie nas po niecałe 150 zł na osobę. Zostały mi z nimi co najmniej 3 sylwestry <3 wysyłam Wam linka do funpage na face https://www.facebook.com/beaturpolska/

Gość Aśka ska
Mam pytanie. Mam zaproszenie na sylwestra od znajomej. Dzisiaj dowiedziałam sie ze będzie tam 8 par i ja sama. Jechać?? Z towarzystwa znam dwie pary. Tych znajomych co mnie zaprosili. Mam obawy. Gdybyście to Wy byli na moim miejscu, pojechalibyście??

Gość gość
ja mam taki plan,zerwac laske opic wylizac jej szparke przed nowym rokiem a po nowym roku wydymać ją:-) dobry plan mam :-P

Gość gość
Ja spedze Sylwka w lozku, jak zasne nic mnie nie obudzi :P

Gość gość
Jade do Koloni wysmaruje sie czarną pastą i ****** ile wlezie

Gość gość
Zazwyczaj nigdzie nie chodzę, ale w tym roku narzeczony wymyślił żeby iść na bal do Rozdroża to pójdziemy :)