Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oniidanabasen

moja koleżanka ze swoim facetem chodzi na basen

Polecane posty

Gość oniidanabasen

chyba wolałabym isc z kolezankami ,niz z mezczyzna w dodatku ona nie umie ływac i nie jest bardzo chuda żałosne.

Gość lulilulilaj
czy to ma znaczenie że jest gruba ? może lubią tak razem spędzać czas

Gość MarzycielkaTakaJedna
co ciebie to obchodzi?chyba zazdroscisz,bo ty nie masz z kim isc.

Gość oniidanabasen
no śmieszne i załosne,na basen chodzi sie z kumpelkami ,nie z chłoapakiem,on 23 lata,ona 19 taaki zakochany,az sie srac chce

Gość owszemszemszem
Rzeczywiście żałosne. Jak ona w ogóle może dopuszczać, że on zobaczy ją prawie bez ubrania? No i co najważniejsze, jak ona może woleć coś innego niż Ty. Żenada po całości :D

Gość oniidanabasen
nie jest az taka gruba, po prostu ma tu i ówdzie ale nie o to chodzi chodzi o to ,ze wszedzie chodza razem jakby nie mogła isc z nami , kolezankami tylko z nim

Gość oniidanabasen
no ja tez bym sie wstydziła tak prawe nago

Gość drek3434534
no to fajnie że chodzą - każdy sport jest ok. Nawet jeśli ktoś jest gruby. Co to kogo obchodzi?

Żałosne to jest obgadywanie koleżanek na forum publiczny, 😴 Fajna z Ciebie "koleżanka" 🖐️

Gość MarzycielkaTakaJedna
moze jest zakochana,moja kolezanka pamietam tez spedzala czas z swoim facetem praktycznie, z nami bardzo rzadko sie widywala.tak juz jest.

Gość zaaaaazzzzzzzdrrrrooosssnnna?
przemawia przez Ciebie czysta zazdrość chyba tylko Ty widzisz w tym coś nienormalnego

Gość oniidanabasen
ale ja nie mowie o tym,ja mowie,ze chciałam zeby z nami kolezankami poszła na basen , to sie smaiał,ze nie umie pływac a z ukochanym chodzi i sie nie wstydzi ?

Gość dziewczynanglika
hahahha dobre! co jest zlego w chodzeniu na basen ze swoim facetem? Ja chodze i ze swoim i z kolezankami i nie rozumiem o co Ci chodzi. Ale ludzie to maja problemy - przyznaje - usmialam sie :D

Gość oniidanabasen
bo nienormalne jest chodzenie z choakiem na basen szczególnie jak sa ze soba 10 miesiecy dopiero

Gość Kochanka Policjanta
Autorko, widać wszem i wobec że przemawia przez ciebie zazdrość o to, że twoja koleżanka ma faceta a ty pewnie nadal nie masz. lecz swoje kompleksy gdzieś indziej...

Gość oniidanabasen
dobra,ide stąd to nie jest smieszne,chcialam zwrocic uwage na to ,ze wszedzie z nim chodzi nawet na basen,chociaz nie umie plywac

Gość dziewczynanglika
no ale co w tym nienormalnego? Jak ludzie sa razem i sa szczesliwi to wlasnei dobrze ze rozne rzeczy robia razem. No nie wytrzymam :D

Gość oniidanabasen
dobra niech tak zostanie. dla mnie to chore. I tak .

Gość co za problem :D
Autorko jesteś żałosna,ludzie jak są ze sobą to chodzą m.in na basen Chyba dobrze,że potrafią spędzać ze sobą wolny czas.Nie wiem co ci nie pasuje,ty chcesz z nim chodzić na ten basen czy jak?:D

Gość oniidanabasen
chciałam z koleżankami ,ale ta koleżanka z nami nie chce,a z facetem chodzi

Gość dziewczynanglika
no to tylko dlatego ze woli z nim spedzac czas niz z Wami, to w sumie tez logiczne :) Ale dzieki za poprawe humoru :D

Gość oniidanabasen
to chodzi o to,ze i tak nie umie i tak a znim chodzi a z nami nie chce jak ona nie chce, to inne kolezanki tez nie chca a ja bym poszła

Gość konieczynkaaaaa
jak chodza ze soba do lozka to czemu maja nie chodzic ze soba na basen?i czego tu sie wstydzic? a i nie dziwie sie ze nie chce chodzic z takimi kolezankami jak ty.

Gość oniidanabasen
dobra. koniec tematu.chyba wszyscy tu są walnieci

Yyyy po prostu są ze sobą szczęśliwi czyli lubią spędzac ze sobą czas. Ja ze swoim czasami też bywam na basenie, lodowisku itd i bawie się z nim lepiej niz z koleżankami... I nie jest to tak że cały czas sie całujemy... Po prostu fajnie nam sie spędza razem czas. :)

wszyscy są walnięci oprócz Ciebie, zazdroscisz jej związku i tyle. są szczęśliwi kochają się i to jest dobre że nie wstydzi się przy nim swoich krągłości tylko jest sobą!